Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУНЦЕ

Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

Због вишка ватре у себи, овај знак је подложан чудним бољкама изазваним претераним исцрпљивањем, забавама, љубавним авантурама и неумереним страстима...

1595839333_Depositphotos_202130200_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Особе које су рођене са Сунцем у знаку Лава одишу снагом, величином, достојанством, сујетом и оптимизмом. Због вере у сопствене способности ретко кад уважавају критике и сугестије, а када до тога и дође, веома тешко подносе сопствени пораз.

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Нису спремни на просек
Уколико околина нема слуха за њих, ови људи веома брзо напуштају окружење и настављају да трагају за амбијентом у коме ће они бити неприкосновени. Ово су људи који не пристају на просек, и ако су којим случајем приморани да трпе, неретко психички страдају.

Овај знак је надасве детињаст и за њих је живот једна велика позорница у којој они играју главну улогу. Необично су зависни од похвала и аплауза, па је због тога Лава најлакше “припитомити” управо константним дивљењем и подржавањем.

После Шкорпија су највише склони аутодеструкцији, али разлог је пердеционизам.
Сузана Бан Фото: Новости

У радној средини Лавови су незаобилазни у свим расправама, дискусијама и надметањима у којима ће ауторитативно спроводити своје идеје.

Сујетни су, а живе за аплауз и луксузан трон.

Процентуално, после Шкорпија, Лавови су највише склони аутодеструкцији, управо због свог перфекционизма од ког нису у стању да одустану.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Међу државницима и политичарима има много Лавова управо због тога што је њима то природни амбијент. Изнад свега, за њих је то игра надметања у којој они морају да победе. Због тога не презају од оружја, што у високој политици може дати лидере који без недоумице улазе у рат.

На почетку их обожавају, а онда следи захлађење јер не разумеју друге...

Сујета која, првенствено, осликава овај знак, неизоставна је особина оних представника који су у току обављања својих дужности улазили у сукобе са другим земљама. Лав живи за аплаузе и победе. Трон на коме он седи мора да буде луксузан и златом окован.

Препознаћете их по екстраваганцији Фото: Депозит

С обзиром на то да му улога родитеља иде од руке али само док су му деца мала, исто тако би могао да се опише његов однос према народу којим влада. Након првобитне “љубави” и обостраног дивљења, наступа захлађење, јер ови људи, због њиховог ауторитативног и бескомпромисног става, нису у стању да схвате и уваже потребе, како својих потомака, тако и других људи.

Све што чине раде са много жара!

Све што чини, Лав чини пуним срцем и увек даје све од себе. Он живи са много жара у коме, најчешће, на крају и сам сагори. Због тога је срце код овог краљевског знака преоптерећено и осетљиво. Осим што влада кичмом, слаба тачка му је и притисак.

Болести?
Ретко су изложени тешким, хроничним болестима. Углавном их муче акутни проблеми и инфекције које изненада нападају, али и брзо пролазе. Симптоми које Лав не сме да игнорише су кратак дах, вртоглавица, мучнина, као и јак бол испод грудне кости. Када то осети, особа рођена у овом знаку мора да нешто промени у начину живота.

Због вишка ватре у себи, Лав је подложан чудним бољкама изазваним претераним исцрпљивањем, забавама, љубавним авантурама и неумереним страстима.

Ретко су лењи, али им треба много сна и одмора.

Може да буде много лењ, али то се ретко дешава. У сваком случају, њему је неопходно много сна да би регенерисао своју енергију.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Да би се здравствени проблеми избегли или ублажили, ове особе треба да избегавају журбу, расипање енергије и узбуђење. Изнад свега, најважније је да обуздају прекомерну сујету и нестрпљење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas