· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Након што га је Тијана Ем пријавила за психичко и физичко злостављање, огласио се и бивши дечко певачице (ФОТО)

Након што се певачица јавно огласила, бивши дечко Тијане Ем изнео је своју страну приче

1608560458_tijana-2.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

У четвртак је у медијима ођекнула вест да је, певачицу Тијану Ем претукао, Миша Куљеновић  у свом стану на Вождовцу. Након што је "Жена од султана", изнела своју верзију приче, њен сада већ бивши дечко одлучио је да то уради на свом Инстаграм профилу.

Прочитајте још: Тијана Ем се огласила након инцидента: Истина је да сам доживела психичко и физичко насиље

Наиме, Мишу Кољеновића, Тијана је пријавила полицији за психичко и физичко злостављање. Након пријаве, у јавности је изнела саопштење у коме је потврдила наводе медија. Ипак, иако јој је било веома тешко, одлучила је и да се дирктно укључи у емисију "Премијера викенд специјал" и још једном потврди наводе шта је преживела. Тим путем је и саветовала девојке, да не трпе насиље, већ да чим примете, било који вид агресије, одмах пријаве полицији.

Када је своју бившу девојку видео на телевизији, како даје изјаве, Миша је одлучио да се огласи путем Инстаграма и изнесе своју верзију приче. 

Фото: Принстсцреен Инстаграм сторy/миса:комљеновиц
- Више пута избациван из бенда нисам, једном смо прекинули сарадњу и више икад нисмо наставили, иако смо се виђали , спавали, излазили, имали контакт.Како неки новинари кажу: Хтео да искористи славу популарне певачице. На дан кад је избачена песма обрисао сам све слике са дотичном, баш из тог разлога, да не буде да сам се шлепао. Од првог даа кад је изашла песма смо у вези, све је била лаж и делимично мој предлог да буде соло у јавности,  да се не би провлачила по новинама како је са колегом у вези, касније сам схватио да је то моја највеча грешка. 

- Разлог зашто је дошло до свађе нећу износити, бар не још увек,када буде дошло време сазнаће се и то. Истина увек изађе на видело , тако ће и овај пут .Претучена, пребијена , малтеретирана особ како пишу новинари после једног дана не би била у стању да говори а камоли да се појави а телевизији и да даје интервју.То би било све, огласићу се и наредни пут, јер моје име, моја породица, пријатељи пролазе кроз пакао због овога, а права истина није нигде споменута.

Прочитајте још: Огласио се Биковић након вести да је заражен корона вирусом: Открио како се сада осећа

- Хвала свима који зову и извињавам се онима којима се нисам јавио. Добро сам, колико могу да будем. Поздрављам вас све.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.