· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Након што избројите до 5, одаберите ЈЕДАН СИМБОЛ: Тумачење вам открива шта КРИЈЕТЕ у себи

Потребно је само да без превише размишљања изаберете један од симбола на слици који вас највише привлачи.

1614249281_simboli.jpg
Фото: Тwиттер принтсцреен/сакриосамиме

Тест личности познатог швајцарског психолога Макса Лишера, који се темељи на повезаности нашег емотивног стања и перцепције боја, права је прилика да откријете шта вам то заправо недостаје у животу.

1. Љубав

Црвену боју бирају људи жељни пажње и успеха. То су појединци који жуде за свим што у њима буди емоције и испуњава их изнутра.
Требају вам снажни утисци и неко ко ће вам то омогућити.

2. Вера

Врло сте замишљени и чезнете за тим да ваше мисли и жеље постану стварност. Ви бисте волели да имате нека посебна знања и да сте врло шармантни – желели бисте да будете неко ком други не могу одолети.
Тренутно вам недостаје инспирације и место где бисте пронашли нешто што би вам користило.

3. Вечност

То што сте одабрали црну боју открива како желите да из свог живота уклоните све што вас раздражује. Имате страшну потребу да промените све из корена и да утичете на ствари над којима немате контролу. Такође, често се враћате на оно што се догодило у прошлости, а то никуд не води.
Одморите се, опустите и престаните да толико размишљате о ономе што вас мучи

4. Сила

То што сте изабрали жут симбол открива да имате жељу да решите неки проблем који вас већ дуже мучи. Надате се срећи и чекате да се неким чудом тај проблем реши.
Више од свега волели бисте да добијете признање и заслужите поштовање других јер осећате како ће вам то дати снаге за све остало.

5. Хармонија

Ви чезнете за побољшањем квалитета живота и желите да будете врло самоуверени. Уживате док друге подучавате нечему и силно желите да им се свидите.
Улога учитеља вас испуњава хармонијом и то је оно што тренутно желите више од свега.

6. Срећа

Вама је неопходан одмор од свега. Сањате да сте у угодној атмосфери и да се опуштате и физички, и ментално, и емотивно. Желите прилику да се посветите сами себи и да се одморите онако како вама одговара.
Тренутно вам конфликти одузимају много енергије и зато пред неким проблематичним ситуацијама затварате очи.

7. Тајна

За вас се може рећи да сте у хармонији, да сте опуштени, у вашем животу нема великих напетости и осећате да сте потребни другима.
Спремни сте за нове осећаје и духовни раст, али на друге остављате утисак компликоване особе која има неку тајну.

8. Правда

Ви силно желите да се оградите од неких провокација, не желите да увлачите себе у те приче и да трошите енергију. Већ сте прилично уморни и све вам је теже да се контролишете. Могуће је да вас оптерећује посао или школовање.
Свакако узмите неколико дана одмора и посветите се само себи и опустите се.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.