Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након што је сазнао да му је жена ТЕШКО БОЛЕСНА, Иван је ПРЕВАРИО са две комшинице: Расплет приче га је РАЗОРИО

Иван Макаренко (36) из украјинског града Харкова ухапшен је због проневере новца, преваре четири особе и примања мита.

1622291094_ukraina.jpg
Фото: Фацебоок принтсцреен/ЛенаМакаренкова
Oglas

Све то могло је да му се не догоди да није преварио супругу.

Овај Украјинац сазнао је пре шест месеци да му је супруга Лена тешко болесна. Како је одувек био несталне природе, чини се да се брзо “окренуо будућности” и томе да ње ускоро неће бити, па се упустио у авантуру и аферу са две комшинице, пише портал 112.уа.

Супруга ништа није знала, све док једна од комшиница, месец и по дана после интимних односа са Иваном није смогла снаге да Лену погледа у очи и призна јој шта се догодило.

Притом јој је нагласила да није сигурна али да има информацију да није једина с којом ју је Иван у последње време преварио.

Прети му 12 година
Према незваничним информацијама, Иван Макаренко би, ако се све ово докаже што је Јевгениј открио, ако буде проглашен кривим могао да добије осам до 12 година затвора.

Макаренко би се можда и извукао из приче да се у њу није умешао Ленин рођени брат Јевгениј. Њему је Иван у животу неколико пута остао новчано дужан и Јевгениј би му сваки пут само због Лене и “мира у кући” опраштао све. А знао је за многе преваре које је Иван раније починио јер му се пуно пута поверавао.

Спремили освету Ивану

Тако је Лена испричала шта је сад Иван урадио са комшиницама и потпуно скрхана болом и информацијама да је болесна, договорила се са братом како да узврате Ивану и пошаљу га тамо где му је и место.

Јевгениј је, уз помоћ Лене у њиховој кући пронашао неке папире на којима су докази проневере новца, као и преваре неколико особа приликом изнајмљивања пословних простора на ободу Харкова.

Потом је о свему обавештена полиција која је прошлог месеца закуцала на врата Ивановог и Лениног стана и обавила је оно што јој је посао.

Иван је на саслушању прво све негирао, а затим је признао доста тога поручивши преко адвоката да се Јевгениј из овога неће извући. Лениног брата то вероватно и не занима много јер је са својом сестром свакодневно док иде на терапије.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas