· · Коментари: 0
ТУГА

ТРАГЕДИЈА! Млада ТВ ЗВЕЗДА (23) извршила САМОУБИСТВО након преживљене ТРАУМЕ(ФОТО)

Млада звезда познатог докуметарца, одузела је себи живот у 23. години.

1597050009_dejzi.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Нетфлиx

Американка Дејзи Колеман, која је јавности позната по Нетфликсовом документарцу, због трауме коју је доживела пре девет година, извршила је самоубиство.

Прочитајте још: Овде сунцобран и лежаљке НЕ ПЛАЋАТЕ, хране има КОЛИКО ЖЕЛИТЕ, а за децу је све БЕСПЛАТНО (ФОТО)

Прочитајте још:  ТРАГЕДИЈА! Позната јутјуберка и њен нерођени син изненада преминули (ФОТО)

Млада звезда је пре четири године први пут јавно испричала како је група средњошколаца силовала, а још већи шок је доживела, када нико од њих није осуђен. Дејзи није могла да живи са тим и одлучила је да себи одузме живот, а трагичне вести сазнала је њена мајка, која је замолила полицију да провери шта се дешава са њом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wхат’с беттер тхан цурлинг уп неxт то тхе фиреплаце wитх а муг оф хот цоцо wхиле ит’с сноwинг? Тхе ансwер ис цурлинг уп неxт то тхе фиреплаце wитх а муг оф цоцо тхат И цан смоке оут оф ин мy неw соцкс фром @инкедмаг 😍 И тхинк И мигхт неед фиве море оф тхесе бецаусе тхеy’ре јуст со перфецт фор тхе Холлидаy’с анд стоцкинг стуфферс 🎅🏼🎄❄️❤️💚 #инкедхоллидаy #инкедсхоп Усе мy цоде YОУНГЦАТТАТТООСИНКЕДХОЛИДАY анд линк хттпс://глнк.ио/4y9/yоунгцаттаттоосинкед то гет а специал дисцоунт 😍💚❤️

А пост схаред бy ИАМЦАТ Даисy Цолеман (@yоунгцаттаттоос) он

– Никад се није опоравила од тога што су јој ти момци направили, није фер. Моје девојчице више нема Волела бих да сам могла на себе да преузмем њену бол – рекла је сломљена мајка.

Прочиатјте још: Потресна исповест Мајка Тајсона: Био сам силован као дете

Дејзи је у документарцу испричала, како је група момака средњошколаца 2012. године, напила и силовала у једној кући у Мисурију, а кроз исту трауму прошла је и њена другарица, која је себи одузела живот у септембру 2012. године. Неколико дана након немилог догађаја, млада звезда, оптужила је тада 17- годишњег Метјуа барнетра, да ју је он  напио на кућној забави. Против младог момка поднета је пријава, али је случај одбачен, због веза коју је имала његова породица, уоркос чињеници да је на суђењу признао да је крив, али је оптужио Дејзи да је вршила притисак на њега.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

И wас фортунате еноугх то цоннецт wитх @ницкyхалт_сyкебранд wхиле И wас хоме ин Кансас Цитy фор Холлидаy анд до а пхото схоот. Хе толд ме абоут алл оф тхе инцредибле тхингс @сyкебранд хас планнед фор тхис yеар, лике донатинг бацкпацкс анд сцхоол супплиес то кидс ин а феw монтхс. И гот лове фор тхосе wхо схоw лове то тхеир цитy. Со wхиле yоу’ре хере, го цхецк тхем оут фор ме анд схоw тхем соме лове фор ме. 🖤 Алсо, тханкс фор тхе вацаy КЦ, ит wас wелл неедед

А пост схаред бy ИАМЦАТ Даисy Цолеман (@yоунгцаттаттоос) он

Када су пријавиле силовање, суочавале су се с осудама суграђана путем друштвених мрежа који су тврдили да су саме криве за то што се догодило, а на њеном плесном курсу људи су носили мајице с натписима "Мет 1: Дејзи 0".

Прочитајте још: Језива исповест популарне глумице: Ујак ме злостављао када сам имала седам година!

Због целог искуства основала је непрофитну организацију с циљем превенције сексуалних напада у школама под називом "СејфБи", али нажалост није могла да се носи са траумом, па је одлучила да себи одузме живот у 23. години.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.