Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КАКТУСИ

Направите КУЛУ од КАКТУСА (ВИДЕО)

Боцкаве љубимице су најлепше када су у друштву, па уз мало труда солитер у којем ће свака биљка имати довољно светлости.

Oglas

Кактуси и сукуленти су неодољиве, али ниске биљке и често не долазе до изражаја на начин на који би њихови власници желели. Због тога одлучују да направе кулу!

Фото: Youtube/ screenshot Garden Answer

Прочитајте још: Може да се догоди да УГИНЕ: ОВУ ствар не смете НИКАДА урадити сукуленту!

Да би кула била атрактивна треба набавити велику количину сукулената различитих врста, чуваркућа, калахоја и осталих биљака које воле исту негу. Због тога је најбоље када је праве кактусари чији су љубимци размножавањем прерасли постојеће саксије.

Набавите три саксије за двоспратну кулу.

Потребне су три плитке керамичке саксије - велика, средња и мала. У средину највеће широке саксије поставите мању и окрените је наопако. Празнине у саксији напуните земљом за сукуленте.

Фото: Youtube/ screenshot Garden Answer

Средњу саксију напуните земљом за кактусе и посадите омиљене биљке које морају да буду различитих боја и облика да би кула била атрактивна. Средњу саксију ставите на место обрнуте, а онда попуњавајте биљкама простор у великој саксији.

Ко има много сукулената може да" гради" три спрата.

Ко има много сукулената може да направи кулу са три спрата. Оваква кула се залива великим шприцем, јер ове биљке не воле заливање одозго.

Прочитајте још: Не бацајте старе ФАРМЕРКЕ, удахните им нови живот У БАШТИ (ВИДЕО)

Уколико немате много сукулената направите аражман у само једној, плиткој саксији. Изгледаће лепше него да правите кулу са ретко посађеним биљкама.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas