· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Наша позната глумица седам година нема телевизор и компјутер: Сада је открила и разлог

Глумица Јана Милосављевић, иначе ћерка Неше Галије, открила је нешто више о свом приватном животу

1620131569_Jana-Milosavljevic2.png
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ К1

Наиме, она је у једној емисији отворено причала о детаљима из свог живота и рекла да већ годинама нема телевизор и да је због тога – пресрећна. 

Прочитајте још: Хит пролећа: Гвен Стефани најавила повратак највољеније ЈАКНЕ свих времена! (ФОТО)

- Већ седам година у кући немам телевизор, нити компјутер или таблет. Са сином смо највећи део времена напољу, у парку или у природи, играмо се. Он има три и по године. Откако не гледам телевизију схватила сам да много више читам, сваког дана. Мислим да је и за дете добро да не зури стално у екран – рекла је млада глумица у емисији „Кец на једанаест“ и открила да она и њен син не воле месо:

- Ја једем све и никада га нисам учила томе да не једе месо, али недавно је дошао и рекао ми: Мама, ја не желим да једем животиње. Можда је то само фаза, али је поштујемо. Иначе, свако ко нам долази донесе му уместо чоколаде воће или поврће јер га обожава. Смешна је била и ситуација у којој ми је рекао да жели броколи, а када сам га питала – Јел си сигуран да нећеш чоколаду, казао је – Не, желим ово – и показао на карту са нацртаним броколијем - закључила је глумица. 

Јана Милосављевић члан је ансамбла Београдског драмског позоришта и тренутно игра у представама које су за кратко време освојила срца публике и постале прави хит. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.