· · Коментари: 0
БОЖИЋ

"Настојимо да наша породична прича буде лепа. Радујемо се као деца" ... Неда Украден открила које обичаје поштује за Бадњи дан и Божић

Певачица са унуцима дочекује најрадоснији хришћански празник

1609934842_neda-ukraden.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Неда Украден, заједно са својом ћерком зетом и унуцима, прославља Божић, а певачица је у "Новом јутру" открила и како празници изгледају у њеном дому.

Прочитајте још: Урош Јовчић за Магазин Новости: "2020. памтићу по важној ЖИВОТНОЈ ОДЛУЦИ коју сам донео" (ВИДЕО)

- Пошто ја живим у кући са дивним унуцима, целу кућу смо окитили и балкони светле. Бар да нам је у кући лепо. За Божић смо увек били код куће, то су тренуци које треба поделили са најдражима и то мени остаје увек у сећању и као детета и одрасле жене и баке, сада. Ти неки лепи породични обичаји и традиција, то је нешто што нас веже и спаја и чини бићима која нису без корена - рекла је Неда у емисји и додала:

- Постоји традиција. Код нас се традиционално за Бадњи дан спрема бакалар, ја сам то већ синоћ кренула да радим и данас ћу цео дан провести око припреме. Увече сви чекамо да заложимо овај камин иза, он увече светли, ватра гори, уноси се слама, ту нам је и положајник сутра за Божић. Настојимо да наша породична прича буде лепа. Ми се радујемо као мала деца - изјавила је певачица.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.