Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Наташа Беквалац отворила душу: "Живот само меље и узима своје"

Певачица отворила душу и искрено проговорима о детаљима из живота

1620997718_natasa.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Певачица Наташа Беквалац након краћег одмора вратила се пословним обавезама, али, како каже, не жури јој се јер још увек не може да се дружи с публиком.

Прочитајте још: Сања Вучић шокирала изјавом: Удала бих се за ИТАЛИЈАНСКОГ ПРЕДСТАВНИКА! (ФОТО)

- Ја сам позната ленчуга и могла бих тако живети да имам на чији рачун, али немам - каже кроз осмех, и додаје:

- Волим терен јер дружење с публиком јесте, бар када сам ја у питању, разлог зашто се бавим музиком. Мој албум је спакован, али нисам још ушла у студио. Супер ми је ово време паузе да мало песме одстоје. Дешавало ми се да снимим песму, па након неког периода кажем: боже, сада бих боље отпевала, требало ми је време. Сада имам то време да све некако легне и сачека своје време.

Без обзира што је на пословном плану имала времена, Ната каже да приватно није стигла, попут многих, да се преиспита око неких животних питања.

- Ма како да не, то се вероватно преиспитују они који имају времена и немају децу. Међутим, када имате ћерку од 14 година која је у пубертету и млађу од три немате времена. Живот само меље и узима своје, можда ми је то темпо који ми одговара, истиче она и открива.

Прочитајте још: Након Анастасије и Цеца показала велику промену: Како вам се допада нови имиџ фолк звезде? (ФОТО)

- Ја сам жена без планова и идеје јер верујем у живот страшно. Од када сам тако почела да размишљам, живот ми доноси прелепе ствари. Живот се увек побрине да ти да најбоље опције за тебе и мени се отварају прелепе ствари које прихватам. Чак и оне мање лепе, јер су ми увек лекције - закључила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas