· · Коментари: 0
СЕСТРЕ БЕКВАЛАЦ

НАТАША БЕКВАЛАЦ са сестрама ужива на пићу без трунке шминке: Да ли би ОВАЈ незгодан коментар могао да направи свађу? (ФОТО)

Сестре Беквалац важе за једне од најлепших сестара у Србији, а сада су поделиле заједничку слику.

1623241689_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ беквалцева

Драгана Беквалац, најстарија у овом трију, окачила је заједничку фотографију на свом Инстаграм профилу и поручила да сестре уживају у свом ритуалу.

Наташа и Кристина су се појавиле у потпуно природном издању, без шминке, док се Драгана определила за дискретну шминку. 

Сестре Беквалац на пићу

Оне су заједно изашле на пиће у кафић и том приликом направиле селфи.

Прочитајте још: Анастасија Ражнатовић поред АРКАНА: "Нема она ништа Цецино, иста је отац" - Због ОВЕ слике букти рат на Инстаграму! (ФОТО)

Не зна се која боље изгледа, а коментари то потврђују: Моћ тројке; најубавије сестре; колико лепоте на једном месту...

У коментарима се догодио и мали неспоразум, наиме, један од пратилаца је помислио да је на слици Наташа са сестром и мајком, па су тако написали: Лепотице, највећа радост мајке са својом децом.

Да ли је то помислила за Драгану, Наташу или Кристину не знамо, али смо сигурни да су се насмејале на овакав коментар. Ретко ко воли да га замене са мајком, али пошто девојке нису реаговале на коментар, претпостављамо да их није претерано дотакло то што су једну од њих упоредили са мајком.

Познате новосадске плавуше изгледају одлично, као и увек, а посебно су нас одушевиле фотографијом која велича сестринску љубав.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.