Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУДБИНЕ

Наташа проводи викенде у кући свог ОТМИЧАРА, чисти је и поспрема и после УНИШТЕНОГ ДЕТИЊСТВА

Наташа Кампуш (29) дизајнирала је колекцију накита инспирисану својом отмицом и заточеништвом које је трајало осам и по година.

1611848321_Natasa-Kampus.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / wоцомоДОЦС
Oglas

Како је рекла у интервјуу за агенцију ДПА, који је дала пре неколико година, поносна је на себе.

- Поносна сам, јер је то био дугачак пут. Не желим да будем терет држави и не желим да живим од новца пореских обвезника - рекла је Кампуш о својој колекцији.

Прочитајте још: ДЕКА МАРКО Манојловић у 103. години никада лек није попио: Ово је његова ТАЈНА дугог живота (ВИДЕО)

Минђуше, привесци за ланчиће и други комади накита које је дизајнирала имају цветне мотиве и криве линије.

 -То симболише оштар заокрет у мом животу, његов лук према горе и слободу - рекла је.

Наташа је имала само десет година када ју је човек по имену Волфанг Приклопил зграбио и отео. Силовао је, изгладњивао, тукао и психички малтретирао, све док није побегла 23. августа 2006. године. Након њеног бега Волфаганг се бацио под воз. Наташа је већину детињства провела заточена у његовој кући коју је и наследила.

Викендима посећује ту исту кућу, чисти је и поспрема, као што је годинама радила за отмичара.

Објаснила је да је то за њу и терапија.

Прочитајте још: Родитељи, ОПРЕЗ: Дечак (2) преминуо јер је појео ствар коју сви имамо код куће (ВИДЕО)

- Он је имао две личности. Једна од њих је била потпуно тамна и шизофрена. Брутална и без помисли на последице. И другу страну, храбре и згодне особе - рекла је Кампуш. Од пет квадратних метара просторије у којој је проводила већину времена, данас су остали само голи зидови.

Није желела "Тематски парк"
Њени психијатри кажу да би требало да се реши некретнине, а кад су је питали зашто није желела да прода или сруши кућу, Наташа је рекла да није хтела да је неко претвори у "тематски парк". Задржала је, осим куће, и његов аутомобил.
Проводи викенде у кући у којој јој је уништено детињство и спава у истој соби у којој је била заробљена.

Наташа је рекла да је свом отмичару опростила.

- Опростила сам му. Чак сам једном отишла на његов гроб - открила је Наташа.

Тајна локација споменика
Приклопил је, иначе, сахрањен на тајној локацији, а на његовом надгробном споменику налази се лажно име и презиме. Наташа Кампуш једна је од врло мало људи на свету који знају - и никада неће открити - где се тај гроб налази.

Зашто је била на том гробу, као и зашто је у телевизијском интервјуу пустила сузу када је коментарисала његово самоубиство, она не жели да говори.

Наташа каже да деца и брак нису за њу. Објаснила је да је увек сматрала да је најбоље засновати породицу и имати децу до 25. године живота да би се касније могла посветити каријери.

Прочитајте још: Маргарити је муж одсекао обе руке и бацио у снег: Лекари су учинили немогуће - ево како данас изгледа (ФОТО)

- Не желим да будем стара бака. Брак је леп и дивим се свима који су довољно храбри да уђу у нешто тако лепо, али мислим да он за мене тренутно нема никакву сврху - рекла је Кампуш и одбила да одговори на питање да ли је у вези.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas