Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
раскид

Научили сте још нешто ново: 3 позитивне ствари које раскид може да вам донесе

У великом броју ситуација, раскид представља исправну одлуку, а позитивне ствари које вас након тога очекују елиминисаће сав стрес који вам је донела проблематична веза.

1619888413_Depositphotos_177072192_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Ако сте управо раскинули са (некада) вољеном особом и мислите да вам се живот распада по шавовима, обратите пажњу на редове које следе јер вам откривамо шта вам то добро доноси раскид.

Раскид вас учи да следите свој осећај

Ваша подсвест и интуиција су они који вас никад неће изневерити. Они примају "импулсе" који још увек нису дошли до вашег свесног дела ума. С тога ако вам ваш инстинкт говори да је раскид исправан, чак и ако делује болно у почетку, послушајте га.

Када вам нешто не делује добро, ни због чега другог него због оног посебног осећаја у стомаку, савет је да тај осећај послушате.

Прочитајте још: Како је то живети са ЖЕНОМ? Мушкарци поделили своје ИСКРЕНО мишљење

Излазак из зоне комфора отвара вам нове могућности

Ако сте у вези која тапка у месту вероватно пропуштате прилику да са неким другим будете заиста срећни. Ако се задовољавате просеком никад нећете знати да ли можете више. Раскид дуге везе која није функционисала, деловаће ослобађајуће на ваш ум, а тај излазак из зоне комфора отвориће вам нове видике.

На прагу сте да пронађете особу која је за вас идеална

Ако вас је особа са којом сте били у вези на било који начин спутавала да будете оно што јесте, приликом раскида добијате прилику да упознате неког ко ће вам омогућити да заиста заблистате и будете своји. Да ли заиста желите да будете било шта мање од најбоље верзије себе уз неког кога волите?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas