Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАЛИШАНИ

Постоји добар РАЗЛОГ! Ако вам дете УСТАЈЕ РАНО - радујте се!

Јутарњи типови изграде успешнију каријеру и неупоредиво више зарађују од клинаца који спавају дуго.

Depositphotos_355518126_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Малишани који раније устају углавном касније у животу постају успешни људи. Биолог Кристоф Рендлер бавио се истраживањима о разлици између раног и касног буђења код деце и дошао до сазнања да је "јутарњи тип" успешнији у каријери и да више зарађује:

Прочитајте још: Списак имена која су Срби давали ЋЕРКАМА од прошлог ВЕКА до данас - једно носи УБЕДЉИВУ ПОБЕДУ

- Моја ранија истраживања показала су да ранораниоци имају тенденцију да добију боље оцене у школи, што их води на боље факултете, а затим и на боља радна места. Јутарњи типови људи предвиђају проблеме и покушавају да их сведу на најмању меру.
Професор Питер Флеминг са универзитета у Бристолу у Великој Британији, специјализован за здравље и развој одојчади, каже да су бебе, које се често и рано буде, интелигентније и бољег менталног здравља од вршњака који немају такве навике. Он истиче да постоји јасна веза између високог нивоа развојних и интелектуалних достигнућа и неспавања током ноћи. Сматра да је идеја да бебе спавају без прекида током ноћи модеран концепт.
- Деца нису програмирана да спавају дуже време, то није добро за њих, и нема апсолутно никаквих доказа да постоји корист за било кога од дететовог дужег спавања - рекао је Флеминг.

Прочитајте још: Отац замолио учитељицу да исправно изговара ИМЕ његове ЋЕРКЕ - Добио је ХИТАН позив у школу

То можда није оно што би многи родитељи желели да чују, али ће им помоћи ако у пет сати ујутро помисле да је могуће да њихово дете једног дана постане извршни директор неке компаније.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas