Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
сређивање

Навике које сваки дом могу да учине ХАОТИЧНИМ

Није тако тешко да се ствари промене.

1606656384_Depositphotos_382337810_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Промена само неких мали навика може много да допринесе уредности вашег дома.

Чување јакни чим уђете у стан

Изглед уласка у стан ствари први утисак и раположење и вама и некоме ко долази код вас. Трудите се да овај део увек држите уредним. Можда је напорно да кад год излазите узимате јакну или капут из ормара, али ако почнете да примењујете постаће вам навика.

Прочитајте још: Магично и јефтино: Ово средство за чишћење од 4 кухињска састојка уклања све флеке са ТЕПИХА

Фото: Пиxабаy

Обућа у ходнику стана

Нагомилана обућа у ходнику ствара потпуни неред. Трудите се да након изувања ципеле одложите у ормаре. Осим уредности, на овај начин осигуравате и дужи век трајања обуће.

Када све постане навика биће много лакше.

Држање свих малх уређаја на радну површину кухиње

Сигруно је да вам не треба сваког дана баш све. Неке уређаје ћете користити једном недељно или чак и ређе. То што не употребљавате стално одложите у кухњске ормариће. Тиме ће све изгледти много уредније, лакше ћете очистити, а имаћете и више места.

Прочитајте још: Решите се непријатних МИРИСА У КУЋИ: За сваки део по један трик

Много малих ситница на полицама

Када је реч о полицама овде је најбољи минимализам или се одлучите за само неколико стварчица које ва асоцирају на путовања или драге успомене.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas