· · Коментари: 0
ПРАЗНИЦИ

НЕ бацајте паре: Ево листе НАЈБЕЗВЕЗНИЈИХ новогодишњих поклона

Сигурно сте као новогодишње поклоне добијали ствари са којима не знате шта да радите. Нисте једини.

1608980578_Depositphotos_225853432_xl-2015.jpg

Недавно спроведено истраживање је показало да невероватних 71% жена за новогодишње празнике добија безначајне, безвезне и непотребне поклоне.

Прочитајте још: ПУТОВАЊА СУ КЉУЧ СРЕЋЕ: Више усрећују од дана венчања

Међу неупотребљивим поклонима највише се систичу сетови непознатих лосиона и крема за тело у већ припремљених поклон пакетима козметичких продавница. Анкета, спроведена на Фејсбуку је, дакле, открила да жене највише мрзе козметички сет непознатих фирми.

Највећи број поклона је већ био поклон!

Остали безвезни поклони су индивидулно лоши, јер откривају да их пријатељице уопште не познају. Жене које не кувају мрзе када добију на поклон тигањ, оне које не читају књигу и слично. Такође, мрзе одевне предмете од синтетике и делове гардеробе којима је прошла мода. Проблем ових поклона је што је очигледно да су друга или трећа "рука", односно да их је другарица већ добила и не зна шта ће са њим.

Прочитајте још: О Недином бесквасном ХЛЕБУ колају приче, а о паштетама легенде - Ево њених рецепата!

Погрешно је мислити да даме траже фирмиране парфеме и скупу гардеробу. Напротив, као најпожељнији поклон су  истакне модни детаљ, књигу, велнес ваучер, али и одевни предмет и нешто од мобилне технологије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.