Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНИЦИЈАТИВА

Жене које прве приђу мушкарцу су у ПРЕДНОСТИ

Даме које учине први корак имаће бољу и јачу везу са мушкарцем.

Depositphotos_60478837_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Углавном мушкарци прилазе женама, а оне даме које се осмеле да направе први корак имају срећнију и успешнију везу, показали су резултати истраживања интернет-странице за упознавање OkCupid. Прави је тренутак да жене преузму иницијативу и не губе време чекајући партнера који ће испунити њихове критеријуме.

Прочитајте још: Све што сте до сада мислили је ПОГРЕШНО: Ко више пати - мушкарци или жене?

Студија говори да мушкарци шаљу много више порука од жена, али оне могу да проведу неколико недеља или месеци на сајтовима за упознавање, надајући се да ће онај прави ступити у контакт са њима. Зато је време да узму ствари у своје руке. Даме које начине први корак, одмах ће пробудити интересовање мушкараца и имају два и по пута већу шансу да остваре контакт са супротним полом.

Даме које учине први корак су занимљивије.

Закључак поменутог сајта је да се људи углавном опредељују за особе згодније од себе, а мушкарци највише за жене које су у просеку 17 одсто лепше од њих. Али није све у изгледу, већ у целокупној привлачности, што подразумева њихов друштвени статус и интересовања.
За већину људи који користе сајтове за упознавање крајњи циљ је започињање везе и проналажење сродне душе. Али ако жена направи први потез, вероватноћа да ће се то догодити је знатно већа.

Прочитајте још: Американке проговориле о СРБИМА и ЗАПАЛИЛЕ интернет: Породица гура нос у све, посесивни су, мајке ноћна мора, а сестре из пакла

У истраживању интернет-странице за проналажење партнера The league, откривено је да је сваки трећи пар на њиховој апликацији започео дописивање захваљујући јављању женске особе, као и да су у партнерским односима који су резултирали веридбом иницијатори биле углавном жене.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas