· · Коментари: 0
МАСКА

НЕ НАСЕДАЈТЕ! Направите сами НЕОПХОДАН део за МОБИЛНИ (ВИДЕО)

Постоји безброј начина да се заштити телефон, а сви почињу куповином маске.

1593678263_dedakart.PNG

Маска за мобилни је прво што се купи уз нови телефон, јер је неопходна. Временом се размишља о новој, лепшој маски чије цене могу да буду астрономске.

Фото: Youtube/ screenshot fingur

Прочитајте још: МОГУЋЕ ЈЕ! Како да препознате да ли вас је неко ставио на "MUTE" на ИНСТАГРАМУ?

Безбојне силиконске маске су јефтине, али уз мало труда могу да постају јединствене и непоновљиве. Маска се може украсити шљокицама, сличицама, а један од начина је украшавање сувим цвећем.

Бирајте мале цветове.

Дакле, одаберите цвеће које волите и испресујте га као за хербаријум. Водите рачуна да то морају бити мали цветови помут маслачка, камилице, афричких љубичица и слично. Лепше изгледа цвеће јарких боја од белих латица које могу да изгубе боју током пресовања.

Фото:Youtube/ screenshot dedakart

Припремите:

  • маказе
  • селотејп
  • украсе
  • старе "Новости" или бео папир
  • два лака за нокте (један можда неће бити довољан)

Поступак:

Безбојна маска се стави на папир и цела ивица облепи селотејпом. На овај начин се спречава да лак за нокте исцури. Одабере се цвеће које ће лепо изгледати и маказама се уклони вишак стабљика, листова и слично.

Када се намести цвеће полакос е сипа лак.

На маску се поређа цвеће и уколико изгледа добро почиње се са премазивањем безбојног лака. Док се лак суши пажљиво се гранчицом цвећа биљке померају на жељено место. Маска се остави са стране док се лак добро не осуши.

Прочитајте још: ГОЛИШАВЕ слике на ИНСТАГРАМУ како бисте привукли пратиоце? Проверите да ли ова ТАКТИКА ради

Маска ће увек изгелдати лепше са мање сувог цвећа, па добро осмислите изглед пре него што маску прелијете безбојним лаком за нокте.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.