Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

НЕ, НЕ поново, Џил! Ова одевна комбинација не пристаје ПРВОЈ ДАМИ (ФОТО)

Џил Бајден поново разочарала одевном комбинацијом

1608282273_dzil.png
Фото: InstagramScreenShot/drbiden
Oglas

Нова прва дама Америке, докторка Џил Бајден између осталог, постала је позната и по погрешно одабраним модним комадима. Макар када је у питању њихово несрећно комбиновање.

Прочитајте још: Да ли превише загрљаја може да РАЗМАЗИ ДЕЦУ? Како треба да се поставите

Џил Бајден има савршен осмех и природну лепоту, која прати њене године. Ипак, када је реч о модним трендовима, ова докторка није се прославила ни када је отишла у опуштену посету пијаци у Минесоти.

Прочитајте још: Не бацајте паре! Направите сами БОМБОНЕ ПРОТИВ КАШАЉА (ВИДЕО)

Наиме, Баједнова је несрећно укомбиновала савршену хаљину А кроја у тамно љубичастој, пурпурној боји и сако са три дугмета, из прошлог века. Осим што је сако превише дуг за комбиновање са хаљином А кроја, Баједнова је и заврнула рукаве. Сако ју је потпуно прогутао и у други план бацио све оне добре комаде на њој,

Исти сако Џил Бајден је понела поново претходне недеље, када је имала прилику да припрема поклоне за чланове породица америчких војника, који служе њиховој држави.

Прочитајте још: Меланија ЗАСЕНИЛА америчке изборе! У пола ноћи ИЗГЛЕДА САВРШЕНО, комбинација о којој ће се причати (ФОТО)

Или је ово њен омиљени сако, за који је везују изузетно јаке успомене, или је то њен "срећни сако". Ми друго објашњење немамо. Шта ви мислите о њеном избору?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas