· · Коментари: 0
СУДАР

О чему причати на првом састанку? Постоје питања која су забрањена и никако их немојте постављати

Постоји низ погрешних питања које не треба изговарати на првом романтичном сусрету са симпатијом, јер последице могу бити страшне

Depositphotos_166902424_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Желите да што боље упознате особу која вас је позвала да изађете, али настојте да обуздате знатижељу јер нека питања не би требало постављати на првом састанку ако нећете да то буде и ваш последњи сусрет.

Прочитајте још: СЕКС без обавеза? Прочитајте које замке вребају ПРИЈАТЕЉСТВО са ПОВЛАСТИЦАМА

Немојте да питате какав однос има са родитељима јер се не слажу сви добро са мамом и татом, али не покушавајте ни да сазнате зашто је раскинио/раскинула са бившим партнером. Некада је прекид емотивне везе компликован и “тежак”, па није ни место ни време да о томе разговарате, а можда вам не би ни рекао истину.

Некад је боље ћутати
Некад је боље ћутати
Веома је осетљива и прича о послу, па питање: “Како можеш тиме да се бавиш?” може да схвати као увреду и омаловажавање.

Мушкарци посебно морају да воде рачуна о томе како се понашају на првом састанку. Не долази у обзир питање: “Да ли се увек оволико шминкаш?” Било би добро да не коментаришете изглед нежнијег пола, осим ако не намеравате да јој уделите комплимент.

Прочитајте још: Да ли је љубав јача од свега? Ево зашто је опасно бити ФАТАЛНО заљубљен

Мада је добро да на почетку дефинишете природу вашег односа, тачније да ли желите озбиљну везу, не препоручује се разговор о томе већ на првом састанку. Још не знате шта можете да очекујете, па је за почетак довољно да упознате једно друго и процените у каквом правцу би могла да иде ваша веза.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.