Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

"Не желим да потпишем уговор са Грандом": Након Вањине дисквалификације, још једна учесница одустала од такмичења (ВИДЕО)

Поново се подигла прашина

1617963032_aaaa.png
Фото: Yоутубе принтсцреен / ТВ Прва
Oglas

Дисквалификација Вање Кнежевић из Звезда Гранда, подигла је озбиљну буру. Док је једни осуђују, други јој помажу, али да је поделила јавност, говори и то да је још једна млада учесница одлучила да одустане од учешћа у петом кругу.

Прочитајте још: Пријавила узнемиравање: Александра Пријовић три пута звала полицију у току дана! (ВИДЕО)

-  Одустала сам од Звезда Гранда. Немам ништа против продукције, штавише, било ми је лепо, уживала сам, било је то једно лепо искуство за мене. Много тога сам научила и освестила, а исто тако сам освестила и да то није мој пут - рекла је Стела Рада на свом јутјуб каналу и додала:

- Не желим да потпишем уговор са Грандом. Отварам свој студио и продукцијску кућу. Са дечком радим на песми коју ћу ускоро објавити. Одлучили смо да идемо дужим и тежим путем јер не желим да се моја каријера гради на жутилу и трачевима - каже млада учесница и наставља:

- Желим све да радим сама. Не сматрам да је ово у Гранду лош пут, пуно људи је тако постигло успех, али то није мој пут. Ја желим сама да радим своје песме. Приоритети су ми се променили. Желим да стварам музику која се мени допада и зато мислим да Гранд није за мене - додала је млада певачица.

- Тамо не бих могла да будем оно што јесам. Тај концепт ми не одговара. Много већу трему имам у Звездама Гранда него на наступима. Тамо не могу да дам свој максимум, не могу да дођем до изражаја.

- За овај круг сам припремила две захтевне песме и све време ми је било у глави да то тамо не могу представити онако најбоље како умем. Кад дођем тамо налазим се у неприродном окружењу. Имам велики страх да не погрешим - додала је.

Прочитајте још: О њиховом ПРИЈАТЕЉСТВУ се сада спекулише, а ево како су се КАРЛЕУША и Марија Шерифовић некада проводиле (ВИДЕО)

- Тамо не могу да контролишем услове у којима певам. Не кажем да су ти услови лоши, али су специфични. Не могу да бирам какав ће ми бити вокал и све оно што ћу моћи кад будем имала своје концерте - закључила је млада такмичарка.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas