· · Коментари: 0
ХОРОСКОП

Не знате шта да купите дами? Саветујте се са звездама: ЛАВИЦИ накит, ДЕВИЦИ парфем

Жени овну никада не поклањајте романтичну песму

Astro.jpg
Фото: Депозитфото

За одабир правог поклона можете да искористите основне астролошке особине које красе сваки знак зодијака. Довољно је да знате у ком знаку је дама рођена и неће промашити избор поклона. Знамо да је, углавном, устаљено је веровање да ће се свака дама обрадовати цвећу и бомбоњери. Ипак, да ли је баш тако? Можда је боље у одабиру поклона бити конкретнији.

Прочитајте још: Ован на пут треба да иде са лавом, а погледајте какво вам путовање одговара по хороскопском знаку

Ован - спортски дух на крилима енергије

Даму рођену у овом знаку краси велика практичност. Уколико сте у прилици поклоните јој активан викенд у било ком облику. Уколико нисте у могућности да јој приуштите неки вид рекреације, у обзир долазе спортски реквизити, опрема или парфем.

Бик је хедониста
Представницу овог знака бескрајно радују музика, цвеће, слаткиши и гурманска храна. Ипак, шта год да одаберете од набројаног, будите галантни, јер она ће обратити пажњу на то колико сте новца издвојили.

Близанци - мисао и образовање

Ове даме нису превише захтевне када је реч о поклонима. Не постоји материјално добро које ће је толико обрадовати као што то може писана изјава љубави или слатка СМС порука, а врхунац би била љубавна песма написана само за њу. Уколико желите да материјализујете своју пажњу, поклоните јој књигу, прибор за писање, телефон...

Рак - породична топлина

Није важно колико ћете новца потрошити, важна је пажња. Можете се провући уколико успете да изаберете ситницу која ће вашу осетљиву Рачицу симболично вратити у детињство и топлину дома коме стреми. Рецимо, позовите је на вечеру коју ћете ви припремити, а ако желите баш поклон, нека то буде нешто што ће јој користити у кући.

Лав - гламур

Уколико сте такве среће да је дама којој желите да поклоните нешто лепо рођена у овом знаку, вероватно сте досад схватили да се нећете провући јефтино. Шта год да одаберете мора бити луксузно, а уколико се определите за накит, без злата јој се не појављујте. Уколико можете да се провучете скромније, поклоните јој огледалце, наочари, шминку за очи.

Девица - рационално и практично

Шта год да поклоните, нећете погрешити уколико дар има употребну вредност. Поведите рачуна чиме се дама професионално бави, па у оквиру тога одаберите "алат" који ће већ колико сутрадан употребити на послу. Осим тога, обрадоваће је препарати за хигијену, козметика, парфеми, чајеви, суплементи.

Вагу оборите с ногу
Ова дама ће се обрадовати било чему ако је укусно упаковано у луксузном папиру. Од слаткиша, цвећа, па до накита или парфема... избор је велики. Ако баш желите да је оборите с ногу, пун погодак може бити скупоцени модни детаљ.

Шкорпија - провокативно, али с мером

Можете да поклоните било шта што симболично форсира сексуалну енергију. Ипак, поведите рачуна о томе да су ово даме специфичних манира и великих захтева. Њима је тешко погодити танку линију која раздваја добар укус од вулгарности. Пристојан поклон би био новчаник, али напуњен.

Стрелац - детињасто и весело

За водолију карте
Улепшаћете јој дан ако је изненадите картама за изложбу, позориште, биоскоп или неко друго друштвено дешавање.

Потрудите се да пронађите играчку за одрасле или неке шаљиве ситнице којима ћете разгалити ову даму. Осим тога, нећете погрешити ни са добром књигом. Уколико сте расположени за нешто скупоценије, прави избор су карте за путовање.

Јарац - старомодно, без разметања

Колико год да сте расположени да обрадујете ову даму, пазите да не претерате јер ће вас она искритиковати. Одаберите скроман и практичан поклончић, традиционално, цвеће и бомбоњеру. Опционо, у обзир долази нешто од аксесоара, рецимо - кожни каиш.

Прочитајте још: Од тога колико имате година зависи која ПЛАНЕТА влада вашим животом: Погледајте у којој сте ЖИВОТНОЈ ФАЗИ

Рибе - романтично

Шта год да одаберете важан је начин на који ћете то уручити. Амбијентална музика, љубавни стихови, пригушено светло и поклон на изненађујућем и скривеном месту биће довољан да се дама рођена у овом знаку разнежи до суза. За њу су практични поклони ешарпа, ташна, капа, ципеле.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.