· · Коментари: 1
ОДМОР

НЕЋЕТЕ ПОГРЕШИТИ АКО ОДАБЕРЕТЕ ОВАЈ ХОТЕЛ: Пешчана плажа, изобиље сунца и турски специјалитети

Сунце, најлепши специјалитети Турске и света, плаветнило мора, историја и традиција спојени са савремено уређеним хотелима. Све ово чини Бодрум, па је наша препорука да се упустите у прелепу авантуру већ овог лета.

1621003759_La-Blanche12.jpg
Фото: промо

На око 18 километара од центра Бодрума, у месту Тургутреис, налази се Ла Бланцхе Ресорт 5*, који ће вам пружити све о чему маштате, а истиче се по томе што припада категорији „двоје деце гратис“, јер деца чак до 13 година у овом хотелу имају бесплатан смештај.

Хотел ће вас засигурно задивити својим пространством, на површини од 22.000 м2, са базенима који досежу све до приватне плаже. Међу 4 базена, 5 ресторана, исто толико барова и анимацијама током дана и вечери, баш свако ће пронаћи своје место за опуштање. А кад сте већ у Турској, употпуните одмор опуштањем на турски начин, у турском купатилу – хамаму, где ћете дух и тело припремити за потпуно уживање на егејској обали.

Фото: промо

Дан започните укусним доручком и сунчањем на удобним лежаљкама, за ручак испробајте турске специјалитете, па се сместите на пешчаној плажи и уроните у своју омиљену књигу, уз умирујућу музику морских таласа. Заокружите дан вечером, уз морске плодове, у феноменалном ресторану хотела. Баш овако изгледа свакодневница када сте на одмору у хотелу Ла Бланцхе Ресорт 5*. Врло примамљиво зар не?

Фото: промо

Поред свих садржаја у хотелу никако вам неће бити досадно, али уколико пожелите да се упознате боље са околином и духом Турске, центар места Тургутреис је гостима на дохват руке, на само 1 километар од хотела. Посетите традиционални турски базар у Тургутреису, где ћете разбудити сва ваша чула, или прошетајте уз обалу до марине и осетите опуштену приморску атмосферу. Бодрум је такође недалеко од хотела, што је одлична прилика за једнодневни изелет и упознавање са знаменитостима града дуге традиције и историје.

Фото: промо

Ако сте љубитељ лета, сигурно већ увелико маштате о топлим, летњим дестинацијама, где ће вас сачекати сунчани дани, умирујући звук таласа и освежавајући мирис мора. О месту где ће цела породица бити задовољна, ви се добро одморити, деца одлично забавити, а уз све то малишани боравити у хотелу потпуно бесплатно. Прелепи Бодрум је град у ком је могуће спојити све наведено. Агенција „1 А Травел“ у својој понуди има најлепше хотеле Турске, а на вама је да изаберете који је идеалан за ваш одмор. Искористите и попусте за ране резервације, који су актуелни.

Фото: промо

Осим понуде за Егејску регију, можете одабрати и неки од бројних, квалитетних хотела на Анталијској ривијери или у Египту где осим Хургаде, ове године имамо и Шарм Ел Шеик.

За љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Травел Греен  На овај На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.