· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Неда Украден у ЛОСОС хаљини коју ће пожелети свака жена отпевала култну песму ЗОРА ЈЕ (ВИДЕО)

Неда Украден је на промоцији албума "Једном када ово прође" доказала да изгелда боље него икад!

1625121533_neda_ukraden_30062021_0093.jpg
Фото: ATA

Неда Украден је у друштву пријатеља, колега, породице и пријатеља промовисала нови албум ПГП РТС:

Прочитајте још: Емина Јаховић и Хурем заједно у проводу: Популарне даме без филтера и трунке шминке! (ФОТО)

Промоција Неде Украден

Мноштво камера и људи пропратило је промоцију Неде Украден, а многи су дошли из осталих градова како би видели легенду српске музике.

Хвала за незаборавну ноћ, написала је Неда.

- Хвала свима за ову незабoравну ноћ - написала је Неда Украден у посту после промоције.

Александар Филиповић и Неда Украден Фото: принтскрин Instagram/ aleksandarfilipovic

Поред Оље Ковачевић и Кристине Раденковић, биле су ту и друге познате личности. Без Граде промоција није могла да прође, а Александар Филиповић чувени "Таблоид" новинар успео је да стигне по врелом дану. Неда Украден је са Александром отпевала песму "Зора је". Неда Украден је секла слављеничку торту са унуцима.

Прочитајте још: Ево како сада изгледа БОЈ Џорџ, а изненадићете се ЗАШТО је прекинуо светску СЛАВУ! (ФОТО)

Лосос хаљина и златан каиш

Међутим, све очи су биле упрте у славну певачицу, јер је пленила у хаљини боје лососа. Ружичаста хаљина до земље има два шлица који су открили лепо извајане ноге. Неда је хаљину употпунила златним каишем у облику ланца и златним сандалама.

Златне сандале и фризура као грива.

Уз "лосос хаљину" одлично је стајала и фризура са таласима која је попут гриве падала на Недина леђа.

Прочитајте још: Принцеза Дајана би данас напунила 60 година: Волела је ТРИ СТИЛА којима је писала ИСТОРИЈУ МОДЕ (ФОТО)

Певачица у августу пуни 71 годину, а на изгледау би могле да јој позавиде жене у трећој деценији. Каријеру је започела 1967. године, а сваке године је била све лепша и боља.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Неда Уркаден је у овој хаљини наступала у Водицама и побрала је аплаузе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.