Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Недељни хороскоп до 1. августа: Девица има 2 избора, РАК је пун себе, а Ован ће славити!

Недељни хороскоп упозорава да је Бик у опасности јер је изложен лошим људима који одлучују о њему.

1627021861_Lepa-devojka.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Посао

За вас нема дилеме, ако се све уради по правилу, резултати не могу да изостану. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму обавеза које преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Недељни хороскоп напомиње: очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити битне у будућности.

Резултати неће изостати, али не претерујте.

Љубав

У кругу породице, све што кажете, окреће се против вас. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у свађу која може да остави трајне последице. Повуците се на време јер није прави тренутак за истеривање правде и истине.

Здравље

Проблеми са синусима.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Бик

Посао

У изгледу је неко решење или одлука претпостављених лица, обећава недељни хороскоп. Спремите се на непријатности. Изложени сте преварама, закулисним радњама и лошим намерама људи који су у прилици да одлучују о вама. Ако ових дана морате да донесете неку важну одлуку, покушајте то да одложите како бисте прошли што безболније.

Изложени сте преварама и лошим људима...

Љубав

Изложеност члановима породице за вас представља отварање фронта на коме битка непрекидно траје. Нешто вам не дозвољава да одустанете од својих ставова, као ни остали укућани. Уколико не пронађете начин да разрешите тензију, свака наредна расправа ваше односе водиће у озбиљна захлађења.

Здравље

Смањите унос слаткиша.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Близанци

Посао

Неопходно је да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије која може да се појави у вашем окружењу. Осим тога, чувајте се повреда, упозорава недељни хороскоп. Интензивирање свих односа може бити презахтевно за вас, па и то може да резултира неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, склони. Тензија долази из ваших страхова које све теже савладавате.

Будите пажљиви, чувајте се, смирите се.

Љубав

Целокупна ситуација у којој смо се нашли утиче на атмосферу у вашем дому. Осетљиви сте на туђе лоше расположење па то може произвести пролазну мрзовољу. Нека вас не брине привидна енергетска нестабилност, до краја овог периода хармонија се успоставља и ви ћете се привићи на све.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Рак

Посао

Ово је ваше време у години, обећава недељни хороскоп. Иако смо у специфичним околностима, ви се одлично сналазите, пуни сте енергије и виталности. Имате велико самопоуздање, па с лакоћом утичете на околину. Важна особа може покушати да утиче на вас, али ви постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери, то вас приморава да се повучете.

Ово је ваше време, али...

Љубав

Аспекти који описују ваш породични живот ових дана наговештавају пуну динамику у односу с ближњима, али истовремено и тешко решиве проблеме. Некима ће овај период донети озбиљне компликације у емотивним односима који ће трајно променити начин функционисања партнерске везе.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Лав

Посао

Однос са сарадницима добија на интензитету јер нови начин комуникације иде у прилог онима који, иначе, у реалном животу немају храбрости да се истакну. Радни амбијент се побољшава јер проналазите начин да се организујете. Неке закулисне радње излазе на светлост дана. Да бисте избегли компликације, водите рачуна о томе коме шта причате.

Недељни хороскоп каже да ће стидљиви Лавови коначно доћи до изражаја

Љубав

С ближњима успевате да избегнете несугласице. Задали сте себи циљеве па с лакоћом прелазите преко искушења које сте раније тешко превазилазили. Чврсто успостављен систем понашања у односима с ближњима необично је важан јер нико од њих не увиђа да сте као темпирана бомба.

Здравље

Проблеми с видом.

Прочитајте још: Шта доноси пун Месец у ВОДОЛИЈИ? ТРИ знака мењају посао, а Риба у потпуности мења живот

Девица

Посао

Пред вама је мало признање али и прилика да урадите нешто због чега ћете бити јако поносни. Ипак, уколико брзоплето поступите, можете направити погрешан избор и тиме пропустити све што вам се нуди. Било како било, ових дана ништа не иде без додатних компликација, а добра вест је да ви ипак можете остварити успех, уколико сте довољно стрпљиви и мудри.

Девица ће бити поносна, ако не направи погрешан избор

Љубав

Лоше се осећате у кругу ближњих, нешто није како треба. Колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумње навлаче тамни облак на поље ваше љубави, па утеху можда потражите у тајним дописивањима с особом с којом је веза немогућа.

Здравље

Болови у ногама.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Вага

Посао

Прихватате задужење да завршите нешто што до сада нисте радили. Подршка вам стиже од претпостављених, али ви то доживљавате као притисак и претерано затрпавање послом који је у датим околностима немогуће обавити. Љутњом ометате оно што с лакоћом можете обавити, не увиђате да вам се отвара прилика да, уз мали труд, трајно засијате.

Ваги стиже подршка од надређених.

Љубав

У центру ваше пажње су практични проблеми па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у мистичне радње, а међу њима и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, чак и пролазна авантура.

Здравље

Саветује се умерена исхрана.

Шкорпија

Посао

Интересују вас неке нове идеје које бисте одмах спровели у дело. С друге стране, ово је период када можете очекивати компликације с финансијама. Ипак, поред неочекиваних трошкова, извесни су и значајни приливи новца па нема претераног разлога за бригу. Нови начин пословања за вас подразумева додатни притисак с којим се, за сада, успешно носите.

Очекујте компликације са новцем.

Љубав

Стиже вас умор. Имате потребу да се повучете и дуже временске периоде проводете у самоћи. Ако имате партнера, срећом, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин интересантна али оптерећује вас својим необичним причама и песимизмом.

Здравље

Не претерујте с лековима.

Стрелац

Посао

Сналажљиви сте, без обзира на величину препреке на коју наилазите. У комуникацији сте брзи, све функционише како треба, али нисте задовољни резултатима. Финансијска питања вас оптерећују. На том пољу нема другог решења него да сачекате да се овај напоран период заврши. Позитивне вести стижу од званичних лица, али то не решава све проблеме у потпуности.

Позитивне вести стижу од званичних лица

Љубав

У кући је свако усмерен на своје потребе. Иако је све напорно, вама прија близина породице јер сте свесни да сте, ових дана, једни другима најбољи пријатељи. Истовремено вас фрустрира целокупна ситуација, јер због ње су отказани друштвени догађаји које сте дуго ишчекивали.

Здравље

Нервоза.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Јарац

Посао

У овом периоду је неопходно да успоставите прави баланс између захтева претпостављених и реалних могућности. Истовремено, период је неповољан за било какве односе с јавношћу. Све што урадите, на погрешан начин ћете себе представити. Недељни хороскоп упозорава да будете пажљиви у комуникацији - могући су неспоразуми, нарочито на местима где се о вама одлучује.

Избегавајте контакте, јер ће сви све погрешно схватити.

Љубав

У окриљу породице усредсређени сте на неке проблеме, много времена проводите у покушајима да разговором разрешите све недоумице. Како год се поставите, комуникација не тече у оба смера, као да причате сами са собом. Могућа је непријатна дискусија која може да прерасте у свађу.

Здравље

Несаница.

Водолија

Посао

Добијате све више задужења, упозорава недељни хороскоп. Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да је реч о личном пресабирању или прерасподели обавеза чиме бисте део свог терета пребацили на сараднике. Било како било, без обзира на све тешкоће којима смо блокирани, за вас је овај период одличан за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу будућност.

За вас је ово одличан период упркос свему.

Љубав

Расположење зависи од количине новца који вам је на располагању. У изгледу је сукоб с укућанима око заједничких финансија. Могући су неспоразуми око приоритета јер за вас је свака куповина непотребно трошкарење у ситуацији коју сматрате веома забрињавајућом, а то је напорно за околину.

Здравље

Више се крећите.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Рибе ће се изненадити, Рак обрукати, а Лав ће бити КРАЉ

Рибе

Посао

Чини вам се да сте препуштени сами себи и да вас нико не подржава. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, али још сте далеко од реализације. Све у свему, могуће су непријатности током овог периода, али не брините се - из свега ћете изаћи без последица. Можда звучи невероватно, али за вас ће се изродити нове прилике.

Имате контакт са иностранством, али реализација је далеко од краја.

Љубав

У кругу блиских људи успевате да засијате. Задовољни сте собом, препустили сте се романтици. Неки од вас су у овом периоду заиста заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног догађаја. Сачувајте хладну главу како се не бисте разочарали.

Здравље

Будите умерени у храни и пићу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas