Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Недељни хороскоп до 12. септембра: Шкорпији стижу паре, Девици ШОК, Лаву проблеми

Недељни хороскоп упозорава Девицу да буде пажљива у вези вести са посла.

1630648490_shutterstock_2014409753.jpg
Фото: Шатер
Oglas

Ован

Посао

Пред вама је изазован период јер ћете бити у прилици да, једним потезом, разрешите недоумице многим људима. Осећај моћи и контроле над сарадницима ствара лажну самоувереност, упозорава недељни хороскоп. Будите пажљиви ових дана, нарочито ако вам је поверена улога од које сви беже, а то је да подвучете црту и одлучите ко ће, шта и да ли ће, у наредном периоду, радити.

Једним потезом ћете разрешити недоумице многим људима, али будите пажљиви.

Љубав

Препуштате се илузијама, дозвољавате себи да утонете у царство маште и снова. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим благонаклоним понашањем шаље сигнал да вас поштује, а ви верујете да су у питању љубавни сигнали.

Здравље

Проблеми с пробавом.

Бик

Посао

Притиснути сте темпом који вас прати већ неко време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна, као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете. На све то нуде вам се и нова задужења. Успорите мало и не прихватајте све, јер нисте свемогући.

Притиска вас темпо, обесхрабрени сте.

Љубав

Уколико своју нервозу и напетост будете емитовали на партнера постоји велика шанса да кризу која може бити краткотрајна продубите и на тај начин и продужите. Уколико се одважите на искрен разговор вратићете оптимизам, иако реални проблеми могу и даље остати нерашчишћени.

Здравље

Прехлада.

Прочитајте још: Свргнут, па отеран у ЛУДНИЦУ: Принц Ђорђе Карађорђевић и Тито су заједно призивали мртве

Близанци

Посао

Превише сте успавани, упозорава недељни хороскоп. Недеља је савршена да себи дате мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас ни са чим не оптерећују. Посао неће побећи, нико неће приметити да вас нема, а ви ћете се вратити освежени. Осим тога, покушајте ових дана да намирите неке старе финансијске обавезе и на најбезазленији начин то пребринете.

Побегните с посла, нико неће приметити.

Љубав

Привлаче вас платонски односи са супротним полом. Ипак, боље је да се суздржите јер није повољан период за било какве закулисне радње јер ћете бити разоткривени. Одолите искушењима, једино ћете на тај начин избећи непријатне аспекте који могу да вам закомпликују поље љубави.

Здравље

Склоност инфекцијама.

Рак

Посао

Нервирају вас неке особе, а присиљени сте да их слушате. Професионалност не признаје такво понашање, па ћете бити приморани да истрпите. На крају нећете зажалити због тог посебног труда јер ћете се изненадити сјајним приликама које вам се отварају, најављује дневни хороскоп. Иако немате стрпљења за туђа различита схватања, на крају ће се све завршити најповољније по вас.

Нервирају вас неке људи, али истрпите их!

Љубав

Тежите ка слободи, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за промене. Добронамерно и стрпљиво приступите партнеру, једино ћете на тај начин избећи транзите који најављују могућност малих непријатности које могу битно пореметити ток ваше љубавне везе.

Здравље

Посетите стоматолога.

Прочитајте још: Како деца уче према хороскопу: Ован и Лав су звезде, а три знака ће у учионици доживети ШОК

Лав

Посао

Извесни су проблеми у односима с колегама. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се залетите у велике акције, упозорава недељни хороскоп. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите. Ово није време за решавање било каквих заврзлама. Ваша искреност неће осигурати победу, без обзира на то колико сте у праву.

Проблеми са колегама, каријера у опасности.

Љубав

Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. На све то партнер вас притиска, па ваше незадовољство може ескалирати на потпуно погрешан начин. Колико год да сте изазвани, одложите реакцију и прећутите.

Здравље

Алергије.

Девица

Посао

Стижу наизглед позитивне вести везане за посао. Информација долази од особе с којом сте пословно повезани. Ако вам се обраћа у поверењу или ако је тема целе ситуације нешто закулисно, будите на опрезу јер можете бити изложени манипулацији и лажима које ће вас уздрмати, упозорава недељни хороскоп. Своја очекивања сведите на минимум како се не бисте разочарали.

Стижу информације о послу, али опрез!

Љубав

Оптерећени сте љубавним животом. Вољена особа не успева да испрати хаотичан темпо у који сте, у последње време, упали. Због недостатка комуникације, могући су неспоразуми који ће, ако их не разрешите на време, прерасти у озбиљан сукоб.

Здравље

Проблеми са синусима.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Вага

Посао

У доброј сте форми, али претерани оптимизам прети да искриви реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови могу бити заустављени неповољним одлукама надлежних који вашу идеју уопште не разумеју и искључују је у старту. Све што ових дана започнете може да се заврши повољно, али под условом да савладате неочекиване препреке.

Велике планове може да заустави неповољна одлука надлежних

Љубав

Паралелно с изазовном путањом која осликава ваш професионални живот, емотивни односи постају све проблематичнији. Вољена особа је под тензијом, а могућа је и додатна непријатност уколико почнете с правдањем. У фази сте потпуног вербалног неразумевања.

Здравље

Проверите крвну слику.

Шкорпија

Посао

Новац вам долази, али уз велику муку и труд, најављује недељни хороскоп. Не играјте на карту среће, ослоните се искључиво на своје способности, рад и одрицање, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Рачунајте на тешкоће са надређеним лицима. Крајем недеље, могуће је мало побољшање расположења иако ће поједини проблеми потрајати још неко време.

Стиже новац, не играјте на карту среће.

Љубав

Тишти вас нека ситуација у оквиру породице, било да се ради о вашој или фамилији вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што се од вас очекује, али овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте слободно време посветили себи, далеко од свих, па и од најрођенијих.

Здравље

Мигрена.

Стрелац

Посао

Поље комуникације долази до изражаја. Можете да се нађете усред велике групе људи, уплетени у разговоре који се тичу вашег пословања. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена. Окружују вас људи који вам упорно говоре шта и како треба да радите. Не личи на вас да мислите туђом главом, на време се дистанцирајте.

Комуникација долази до изражаја, бићете уплетени у разговоре, не залећите се.

Љубав

У вама озбиљно расте тензија јер се суочавате с великим изазовима које морате да решите. Одлично функционишете када сте под притиском, али оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан пад расположења. Прва на удару вашег незадовољства биће вољена особа.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: МАРС улази у Девицу: Биће отказа, а једна занимање ће ПРОФИТИРАТИ

Јарац

Посао

Одређене вести могу потпуно да вам помуте концентрацију, упозорава недељни хороскоп. Ваша посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате. Ако сте у зачетку новог пројекта, отвара се могућност да једну фазу приведете крају. Предстоји вам успех, али кроз озбиљан компромис.

Неке вести могу да вас поремете, пазите да вам не промакну важни детаљи.

Љубав

Пажња је усмерена на ситуацију која се дешава у кругу ваше породице. Могуће су и неке присилне промене на које ћете ви, хтели то или не, морати да реагујете. Склони сте преувеличавању проблема - зато два пута промислите пре него што нешто бесповратно одлучите.

Здравље

Проблеми с пробавом.

Водолија

Посао

Самопоуздање опада, предуго чекате на резултате свега онога што сте у протеклом периоду радили. Ако сте се трудили до сада, није мудро да се пред самом завршницом повучете и одустанете. Постоји велика могућност да пропадне оно на чему сте толико радили, а паралелно с тим и да искрсне потпуно нови посао који вам доноси много већи бољитак од очекиваног.

Постоји опасност да пропадне нешто што сте дуго радили, али појавиће се и нови и бољи посао.

Љубав

Време је да се преиспитате којим путем је најбоље да кренете. Вољена особа показује знаке да се спрема промена. Све што се ових дана буде одигравало између вас, мала је увертира за оно што тек долази. Промене не морају бити непријатне уколико им спремно кренете у сусрет.

Здравље

Проблеми с очима.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Рибе

Посао

Бавите се новим начинима пословања и проналазите занимљиве методе које се кристалишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока. Осим тога, велике непријатности могу настати уколико ваш посао има везе с комуникацијом или било којим видом саобраћаја.

Потешкоће са шефом, али и решење проблема

Љубав

Нисте довољно упорни. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили несигурност. Пре него што то опет урадите, преиспитајте се шта вам је важније, сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте почели да бежите.

Здравље

Хроничан умор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas