· · Коментари: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Јарцу позив из прошлости, Рибама признање, а Овну УНАПРЕЂЕЊЕ!

Шкорпије, будите опрезне, јер сте склоне изливима беса, поготово на послу...

1619678375_Depositphotos_10995811_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Многима ће овај период донети унапређење на које ће бити поносни. Ипак, уколико брзоплето поступите, можете направити погрешан избор и тиме пропустити све што вам се нуди. Било како било, ових дана ништа не иде без додатних компликација, а добра вест је да ви ипак можете да остварите успех уколико сте довољно стрпљиви и упорни.

Унапређење, али брзоплетост доводи до погрешног избора, јер биће компликација.

Љубав

У изгледу је сукоб или спор око заједничких финансија. Вољена особа може бурно одреаговати на оно што сматра да је непотребно трошкарење новца. Истовремено, ваш друштвени живот је у узлазној путањи, окружени сте креативним људима који вас инспиришу.

Здравље

Чувајте плућа.

Прочитајте још: Хороскоп за мај: Овна и Рибе чекају промене на послу, Јарца права животна драма!

БИК

Посао

У случају да ових дана очекујете неко решење или одлуку претпостављених лица, велика је шанса да ће исход бити неповољан. Из неког разлога много тога не сагледавате на прави начин, изложени сте преварама, закулисним радњама и лошим намерама људи који су у прилици да одлучују о вама. Ако идете на суд, покушајте да пролонгирате и на тај начин избегнете губитке.

Очекујте неповољно решење, на послу и љубави

Љубав

Неповољни аспекти који описују ваш љубавни живот ових дана наговештавају пуну динамику у односу с партнером, али истовремено и тешко решиве проблеме. Некима ће овај период донети озбиљне компликације у емотивним односима који остављају трајне последице.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

БЛИЗАНЦИ

Посао

Притискају вас рокови. Успоставите равнотежу између захтева претпостављених и приватних потреба. Истовремено, неповољан је период за било какве односе с јавношћу. Све што урадите, на погрешан начин ћете себе представити. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми, нарочито на местима где су особе које су у ситуацији да о вама одлучују.

Притискају вас рокови, неповољан период за представљање у јавности и пред шефовима.

Љубав

Превише сте усмерени на професионалне активности па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима је и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, чак и пролазна авантура.

Здравље

Проблеми са желуцем.

Прочитајте још: Ко је градио пирамиде на Тенерифама: МАСОНИ или митски народ Гуанча који су оставили мумије?

РАК

Посао

Повољан је период за побољшање односа са сарадницима. У живот вам улазе интересантни и утицајни људи, али морате пазити да их својом потребом да их задивите не одбијете од себе. Радни амбијент се побољшава, али истовремено неке закулисне радње достижу врхунац. Да бисте избегли компликације, водите рачуна о томе коме шта причате.

Повољан период, тренутак за улепшавање, романтику, љубав, али држите језик за зубима.

Љубав

Прави је тренутак за улепшавање, мада из вас и без тога сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду заиста заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног сусрета.Будите приземљени да бисте избегли разочарање.

Здравље

Чувајте се повреда.

Прочитајте још: Када гроб буде нађен СВЕТ ЋЕ ПРЕСТАТИ ДА ПОСТОЈИ: Како је сахрањен највећи освајач и какве везе са тим има КАМИЛА

ЛАВ

Посао

Збуњени сте јер изостаје подршка на коју сте рачунали. Осим тога, уколико ових дана кренете на пут, будите спремни на компликације, проблеме на граници и кашњења. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, али још сте далеко од реализације. Све у свему, непријатан период из кога, на срећу, излазите без последица.

Нема подршке коју сте очекивали, па ако кренете на пут спремите се за компликације.

Љубав

Изложени сте нападима са свих страна па вам ни ово животно поље није поштеђено. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу из које је раскид једино решење. Повуците се на време.

Здравље

Припазите на исхрану.

Прочитајте још: Четири ствари морате урадити док је Сунце у БИКУ, а прва је ЉУБАВ

ДЕВИЦА

Посао

У обавези сте да решавате ситуације којима се, до сада, нисте бавили. Подршка вам стиже од претпостављених, али ви то доживљавате као притисак и претерано затрпавање послом. Љутњом ометате оно што с лакоћом можете да обавите. Не увиђате да вам се отвара несвакидашња прилика током које, уз мали додатни труд, можете себе трајно прославити.

Завршите старе обавезе, отвара вам се прилика која ће вас прославити!

Љубав

Новчани проблеми утичу на атмосферу у вашем дому. Осетљиви сте на лоше расположење у блиском окружењу, па то може произвести пролазну напетост. До краја недеље тензија слаби, хармонија се успоставља, па можете да одахнете и сву пажњу усмерите на друге активности.

Здравље

Будите умерени с храном.

Прочитајте још: Ваге возе бео, а Шкорпије ЦРНИ ауто. Шта купује ЛАВ?

ВАГА

Посао

Посао се гомила, добијате све више задатака, а с тим и одговорности. Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да се ради о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом бисте део свог терета пребацили на особе с којима сарађујете. Било како било, период је одличан за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу будућност.

Посао се гомила, али учините крупне потезе. У љубави осећате да нешто није како треба...

Љубав

Имате осећај да нешто у вашој вези није у реду. Колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумње навлаче тамни облак на поље ваше љубави, па утеху можда потражите у љубавној авантури која је, осим што је страствена, истовремено и краткотрајна.

Здравље

Болови у ногама.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

ШКОРПИЈА

Посао

Ово је време када је неопходно да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије у радном окружењу. Чувајте се повреда, нарочито уколико је тако нешто могуће на вашем радном месту. Интензивирање свих односа може бити презахтевно за вашу психу, па и то може да резултира неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, склони.

Будите опрезни, чувајте се повреда, склони сте изливима беса...

Љубав

Однос с вољеном особом улази у фазу у којој нема несугласица око којих сте се раније саплитали. Пуни сте позитивних вибрација, па с лакоћом прелазите преко мана које сте раније тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење љубавних батерија које ће вам бити потребне у наредном периоду.

Здравље

Болови у ногама.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

СТРЕЛАЦ

Посао

Време је за практичне активности и нове идеје које одмах можете спровести у дело. Поред тога, истовремено, ово је период када можете очекивати компликације с финансијама. Ипак, поред неочекиваних трошкова, извесни су и значајни приливи новца па нема претераног разлога за бригу. На радном месту трпите притисак с којим се, засад, успешно носите.

Биће малих компликација са финанасијама, а на послу се баците на практичне активности.

Љубав

Преувеличавате неке проблеме, време проводите у покушајима да разговором разрешите недоумице. Како год се поставите, разговор не тече у оба смера, као да причате сами са собом. То вас фрустрира па је, уколико се не зауставите, могућа озбиљна свађа коју ћете касније тешко превазићи.

Здравље

Бронхитис.

Прочитајте још: Планете препоручују путовања: Близанци иду у Турску, Лав на Ртањ, а Шкорпија у Албанију

ЈАРАЦ

Посао

Имате потребу да све одједном завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму посла који преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити битне у будућности.

Желите да крупним корацима идете даље, не претерујте и очекујте позив из прошлости.

Љубав

На пољу љубави одвија се тешка борба. Нешто вам не дозвољава да одустанете од својих ставова, а и друга страна не одустаје од својих. Уколико не пронађете начин да разрешите неспоразуме, свако даље оклевање води у трајно захлађење и прекид емотивног односа.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: Најгоре и најбоље АСТРО КОМБИНАЦИЈЕ: Рибе бежите од Бикова, а Овнови јурите за Водолијом!

ВОДОЛИЈА

Посао

Почињете да се преиспитујете. У комуникацији сте брзи и виспрени, све функционише како треба, али резултати изостају. Финансијска питања вас оптерећују, али на том пољу нема другог решења осим да стрпљиво сачекате да се овај напоран период заврши. Позитивне вести стижу од званичних лица, али то не решава све проблеме јер ћете на прави исход још причекати.

Преиспитујете се, све је како ваља, а нема резултата. Вести стижу од званичних лица.

Љубав

Склони сте да се повлачите и дуже временске периоде проводите у самоћи. Ако имате партнера, срећом, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин необична и оптерећује вас својим чудним животним проблемима.

Здравље

Пазите плућа.

Прочитајте још: Како хороскопски знаци замишљају ВЕНЧАЊЕ: Бик прави фешту на ливади, Стрелац на плажи, а о венчању Лава сви причају

РИБЕ

Посао

Ових дана сте пуни енергије и виталности. Имате јак ауторитет и самопоуздање, па с лакоћом утичете на околину. Можете добити признање, у знак мале пажње за ваш пређашњи уложен труд. Важна особа може покушати да утиче на вас али ви постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери, а то вас приморава да се повучете.

Пуни сте енергије, имате самопоуздање, па можете очекивати и признање.

Љубав

Усмерени сте на своје потребе. Прија вам интима с вољеном особом јер желите да сачувате само за себе сваки тренутак проведен с њом. Ипак, истовремено вас вуче изазов да изван приватног амбијента не пропустите ниједан друштвени догађај на који сте позвани.

Здравље

Болови у грлу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.