· · Коментари: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 15. ДО 22. АВГУСТА: Ован нема стрпљења ни за кога; Шкорпија се повлачи у себе

САЗНАЈТЕ шта вас наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима. Недељни хороскоп открива како ће вас служити здравље.

1629021304_astrology-993127_1920.jpg
ФОТО: Депозит

Ован (21.3. - 20.4)

Посао У данашње време се добро плаћен посао мери солидном свотом новца коју добијате за, временски гледано, мали труд. Свесни сте тога па размишљате како да побољшате ефикасност и себи олакшате свакодневицу. Без обзира на то што ситуација може деловати обећавајуће, не занемарујте то да све што ових дана отпочнете, касније може бити подложно преправљању.

Љубав Слично као и у послу, све зависи од вас. Кратко речено, немате довољно стрпљења ни за кога. Повољна вест је да нећете још дуго чекати, промене стижу у блиској будућности. До тада, останите смирени и не повлачите преурањене потезе јер могу бити погрешни, саветује недељни хороскоп.

Здравље Хроничан умор.

Бик (21.4. - 21.5)

Посао Сва ваша енергија је усмерена на рад и пословне активности. Ово је период важних одлука али и откривања непријатних истина које до сада нисте ни слутили. Ви сте као генератор, осећате и упијате сваку вибрацију која је око вас. Лоша страна ваше преосетљивости је управо у томе што сте склони да водите туђу бригу, чак и на своју штету. Чувајте се интрига.

Љубав Право је време да направите компромис. Вама то тешко иде јер сваку импровизацију доживљавате као губитак слободе. Шта год да мислите ових дана не заборавите да партнер, као и ви, има своје потребе и да му је некада неопходно попустити, чак и када није у праву.

Здравље Чувајте се повреда.

Близанци (22.5. - 21.6)

Посао Збуњени сте. Осећате шта вам и како долази у будућности, али не знате како да утичете на то. Док се тако колебате, време пролази, а ништа се не мења. Потиснута тензија и ишчекивање прете да ескалирају у виду несмотрене реакције којом бисте направили озбиљну грешку и себи нанели штету коју у наредном периоду не бисте могли да поправите.

Љубав У вашем љубавном животу се ближи крај једне фазе. Вољена особа је расположена за значајне промене, а ви то као да не увиђате. Мало пажње партнеру и додатно стрпљење могу освежити везу која је запала у кризу. Уколико то пропустите, следе компликације.

Здравље Болови у синусима.

Рак (22.6. - 22.7)

Посао Период је повољан за вас јер је на помолу финансијски добитак који ће вам, како прогнозира недељни хороскоп, дати простора да ублажите напетост која вас већ неко време мучи. Искористите одмор, не затрпавајте се новим обавезама већ овај период проведите са минималним пословним активностима. Одложите све што нисте у обавези ових дана да завршите.

Љубав Подршка партнера постаје напорна јер вас он, на неки начин, обавезује на нешто на шта у будућности знате да нисте спремни. Осећате се уловљено па вас тај несклад у односима узнемирава. На вама је да одлучите да ли сте спремни и по коју цену да се одрекнете сопствене слободе.

Здравље Болови у леђима.

Прочитајте још: Ово су ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ који никада не треба да улазе у БРАК: Судар ова два знака је дословно борба за живот!

Лав (23.7. - 22.8)

Посао Пред вама је више могућности. Све вам звучи крајње повољно, али рок у коме морате да донесете одлуку је прекратак. Иако је све наизглед добро, постоје важни детаљи који вам могу промаћи. С друге стране, док се ви колебате шанса ће проћи, а вама ће преостати кајање. Предстоји вам деликатна ситуација у којој морате бити одлучни и брзи, а истовремено и мудри.

Љубав Многи од вас ће у овом периоду открити непријатне информације. Пошто се ради о планетарним аспектима који указују на превиде и манипулације, генерални савет је да ниједну вест не узимате здраво за готово већ да пажљиво проверите изворе из којих она потиче.

Здравље Главобоља.

Девица (23.8. - 22.9)

Посао Након великог притиска приморани сте да донесете важну одлуку. Без обзира на то колико сте узнемирени, тензија ће попустити истог тренутка када будете преломили и јасно се определили. Не журите са закључцима, превазиђите нестрпљење. Током овог периода могућ је један преокрет који ће вам додатно расветлити ситуацију.

Љубав Збуњени сте јер вас привлачи особа која или није адекватна за вас или веза с њом није могућа. Романтично дописивање, платонски однос и маштање довољни су да се осећате сјајно, као да сте на таласима заљубљености. Илузије су корисне само уколико могу да вам поправе расположење, упозорава недељни хороскоп.

Здравље Гастритис.

Вага (23.9. - 22.10)

Посао Предстоји вам понуда за сарадњу са особом која вам у живот долази као неко ко жели да вас нечему научи. Идеја вам је сумњива јер све звучи сувише добро да би било реално. Послушајте свој унутрашњи глас јер, без обзира на то што је особа која вам се намеће искрена, њен план није довољно реалан да бисте се ви некритички упустили у његову губитничку авантуру.

Љубав Партнерски односи су вам на последњем месту јер вам се намећу проблеми који долазе из шире породице, било да се ради о родитељима или браћи и сестрама. Вољена особа може погрешно схватити ситуацију па би било корисно да о свему отворено поразговарате.

Здравље Чувајте плућа.

Шкорпија (23.10. - 22.11)

Посао Недеља је обележена стресним дешавањима. Добар исход вас пуни додатним самопоуздањем па размишљате о даљим променама. Ако се препустите тренутном расположењу, постоји велика шанса да у духу еуфорије повучете потезе који би вам, дугорочно, нанели штету. Наоружајте се стрпљењем и двапут промислите пре него што нешто одлучите.

Љубав Повлачите се у себе. Можда вам неке несугласице с вољеном особом делују лошије него што то заиста јесу. Ако бисте се, уместо ћутања, определили за отворен разговор, схватили бисте да проблем није између вас већ је последица тренутно лошег расположења.

Здравље Меланхолија.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА АВГУСТ 2021.: Турбулентан период највише ће осетити ОВА ТРИ знака, а Вага нек "накриви капу"

Стрелац (23.11. - 21.12)

Посао Ове недеље ваше расположење зависи од финансија. Припремите се на стрес јер вам предстоји неочекивани трошак. Крените у сусрет овом транзиту тако што ћете се хитно пресабрати и пронаћи заостале неплаћене рачуне на које сте заборавили. Будите опрезни и у саобраћају, могуће су штете. Осим тога, чувајте документа и пажљиво проверавајте све поруке које вам стижу.

Љубав Ако бисте били реални, рекли бисте да немате великих замерки на свој љубавни живот. Али, увек вас прати осећај да нешто недостаје, констатује недељни хороскоп. Можда вас привлачи помисао да је нешто што се дешавало у прошлости било лепше од овог што имате данас. Не мучите себе јер оно што је пропало није ни ваљало.

Здравље Болови у костима.

Јарац (22.12. - 20.1)

Посао У току су важне промене. Окружени сте тензијом и наглим променама расположења. Не постоји начин да осмислите решење којим бисте избегли стресове и одговорили на све задатке који су стављени испред вас. Не прецењујте своје способности, дајте све од себе али истовремено останите реални у очекивањима, како од себе тако и од других људи.

Љубав У партнерским односима влада приметно затишје. Вољена особа делује себично и нестрпљиво. Ваша романтичност ових дана трпи ударце јер вас околности терају да ситуацију сагледате на другачији начин. Не губите наду, овај период је краткотрајан и пролазан.

Здравље Проблеми с кожом.

Водолија (21.1. - 19.2)

Посао Изложени сте притиску са свих страна. Иако напредујете на месту где се налазите, то није довољно да би вас мотивисало да се још више потрудите. Све што ће вам се ових дана дешавати биће у служби онога што вас чека у будућности. Будите према свима љубазни и добронамерни јер не знате за шта ће вам неко затребати у будућности.

Љубав На овом пољу је завладала монотонија. На неки начин, обострано прихватате љубав као пројекат који тек треба да да резултате. Будите пажљиви у комуникацији, јер иако је атмосфера мирна, мала дискусија може да произведе озбиљан сукоб током кога бисте свашта чули од свог партера.

Здравље Контролишите крвну слику.

Рибе (20.2. - 20.3)

Посао Ова недеља је толико интензивна да вам не преостаје ништа друго него да спремно прихватите све задатке и изазове који су се нашли испред вас. Свесни сте да ће се у наредном периоду много тога променити па вас хвата трема. Можете себи да помогнете ако се послушате недељни хороскоп и усредсредите на оно што је сада и овде и не размишљате о ономе што тек долази.

Љубав Држите се свог става и од тога не одступате ни мало. Чекате да друга страна повуче потез којим би ваша веза добила право обличје. Иако сте, можда, у праву, не би било лоше да ипак кренете и ви у сусрет вољеној особи, чиме бисте јој дали до знања да су вам жеље обостране.

Здравље Несаница.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.