· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП од 31. маја до 6. јуна 2021: Око Овнова неискрени људи праве ХАОС, лепе вести стижу за Ракове и Ваге

Погледајте шта вам звезде поручују на пољу љубави, посла и здравља за период од 31.05. до 06.06.2021.

1622451893_dajan-kiton.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/Траилер Цхан

Ован

Оно што вас тренутно њвише мучи је љубав и посао. Што се љубави тиче сумњате у партнерову искреност и то вас је преокупирало. На пословном плану су могуће трзавице. Није право време да доносите одлуке и да терате мак на конац. Неке колеге вам се представљу као пријатељи а у ствари то нису. Немјте прихватати баш све информације које долазе од њих.

Бик

Вама је ова недеља миран. Посао иде својим током и готово да нема проблема и изненадних трзавица. На пољу љубави је исти мирно и сталожено. Комуникација иде својим током као и давање и примање љубави. Они који су слободни могу да очекују занимљиво познанство.

Близанци

Имате проблеме на послу које не знате како да решите. Немојте се бринути, срећа је ту вама иза леђа и све ће се мирно и лепо средити. Потребно је да послушате ваш унутрашњи глас. Колектив је доста узнемирен али ви као да сте изнад те ситуације. На љубавном плану можете да очекујете пријатне тренутке са партнером.

Рак

Односи у породици су вам на првом месту. Покушавате да решите неке старе недовршене приче и успећете у томе. Само је битно да не одступате од правца којим сте кренули. Лепа реч и гвоздена врата отвара! На пословном плану добићете понуду за приватни бизнис. Размислите о тој понуди..

Лав 

Ова недеља вам је обојена пословним понудама које су изузетно примамљиве. Све информације лепо обрадите у вашој глави и направите селекцију. Неке понуде се могу вишеструко исплатити. Љубав вам је наглашена. Имате потребу да што више слободног времена проводите са партнером.

Лепе вести за Ракове и Ваге, неки знаци се враћају корак уназад

Девица

Улажење у ситне детаље вас неће никуда одвести. Покушајте да направите ширу слику без детаљних анализа и тада ћете видети реалну слику бизнис плана. Енергију не трошите на разговере у компанији већ се усресредите на ваш план и темељно га се држите. Емотивни живот вам је помало пољуљан, јер сву енергију трошите на посао.

Вага 

Здраво сте уморни од радних обавеза и сада желите да урадите нешто за себе. Смеши вам се мини путовање где ћете напунити батерије за повратака на посао. Поље љубави је у никад лепшем односу. Са партнером имате дивну конекцију. Све што ви помислите он је већ рекао. Путовање ће вам изузетно пријати.

Шкорпија

Имате унутрашњи немир и не знате шата да радите. Полако, послушајте ваш унутрашњи глас и немојте нисшата да ломите преко колена. И љубав и посао су вам наглашени. Смислите начин како да се дистанцирате од свега и тада када сте у миру сами са собом донесите одлуке.

Стрелац

Можете очекивати мини пословна путовања која ће вам изузетно пријати, јер ћете склопити пословно и приватно. На путовању вас очекује занимљиво пословно-љубавно партнерство. Добро размислите да ли је ок мешати љубав и посао. Осећате мало већи притисак што се може одразити на ваш имуно систем, било би добро да уведете витамине у исхрану.

Јарац 

Могуће је да ћете имати нејасну комуникацији са предпостављеним што може довести вашу позицију у незгодну ситуацији. То вам изазива немир . Када то осетите битно је да не доносите исхитрене одлуке. Партнерски однос је миран али неко из ваше породице ће покушати да "умеша прсте". Не наседајте на приче рекла-казала.

Водолија

Нећете успети да све планиране пословне одлуке испуните . То неће утицати на ваше финасије. Очекујет чак и увећање. Емотини партнер вам даје подршку и то вам даје ветар у леђа. Немојте давати легитимитет мишљењу људи око вас, јер једино ко вам је заиста парви пријатељ је ваш емотивни партнер.

Рибе

Промене на послу које дуго очекујете се напокон дешавају. Очекујте унапређење, боље услове рада и повишицу. Сада можете да изнесте ваше пословне идеје које ће само потврдити унапређење које вам се нуди. Слободне Рибе могу да упознају у проводу сродну душу. Они који су у вези имају мале несугласице са партнером.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.