· · Коментари: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Овна ће преварити, Лав ће се посвађати, а ТРИ знака ће бити под стресом

Ово ће бити прилично тешка недеља у којој ће већина тапкати у месту и чекати разрешење проблема, посла, љубави...

1615539676_Horoskop.png
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Наредни период обележен је вешћу да вам стиже додатни приход на који нисте рачунали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко реалних могућности како вам све то не би пресело. С добитком стижу и додатни радни задаци, па ћете се на крају осетити преварено.

Стиже додатни приход, бићете мотивисани, али не затрпавајте се послом да вас не преваре.

Љубав

Партнерски односи су вам на последњем месту јер вам се намећу проблеми који имају везе само с вама. Постоји нешто што нисте решили онда када је требало па вам сада то долази на наплату. Вољена особа може погрешно схватити ситуацију, па би било корисно да о свему отворено поразговарате.

Здравље

Сузана Бан Фото: В. Данилов

Чувајте се вируса.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

БИК

Посао

Застој у послу вас избацује из равнотеже. Интензивно размишљате о томе како и на који начин да превазиђете ситуацију, јер се све то одражава и на ваше финансије. Као да чекате некакву дозволу, решење, могуће је да вас је то блокирало па се осећате бескорисно на радном месту. Претерано озбиљно схватате ситуацију, јер ће се она разрешити пре него што очекујете.

Застој у послу, чекате дозволу, разрешење...

Љубав

Подршка партнера постаје напорна јер вас он, на неки начин, обавезује на нешто на шта у будућности знате да нисте спремни. Осећате се уловљено и тај несклад у односима вас узнемирава. На вама је да одлучите да ли сте спремни и по коју цену да се одрекнете сопствене слободе.

Здравље

Несаница.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Обузима вас велико нестрпљење. Свесни сте свих својих капацитета и видите начине како можете да стигнете до жељених циљева. Имате све предуслове да поентирате много тога што сте у протеклом периоду радили. Упркос свему, ствари и даље тапкају у месту. Нажалост, ако се овако осећате, будите спремни на то да ћете до праве реализације морати још да чекате.

Нестрпљиви сте, тапкате у месту.

Љубав

Заузели сте став од кога не одступате ни милиметар. Чекате да друга страна повуче потез којим би ваша веза добила право обличје. Иако сте можда у праву, не би било лоше да ипак и ви кренете у сусрет. Тако бисте вољеној особи дали до знања да су вам жеље обостране.

Здравље

Чувајте се повреда.

Прочитаје још: Ове особине хороскопски знаци крију као "змија ноге": Трачаре, лажу и себични су!

РАК

Посао

Урадили сте све како је требало и немате око чега да се преиспитујете. То је ваш став и без претеране тензије завршавате неке пријатељске односе. Ако бисте били самокритични, увидели бисте да је ваш став превише идеалистички. Не зависи све од вас, неки проблеми као да ће се решити сами од себе када за то дође прави тренутак.

Ваш став је превише идеалистички, неки проблеми ће се сами од себе решити.

Љубав

Збуњени сте јер вас привлачи особа која је за ваш укус превише ексцентрична. С друге стране, уколико сте већ у вези, ово су дани када би све што сте стрпљиво стварали, због малог неспоразума могло да падне у воду. Вишак енергије прети да се претвори у велико разочарање.

Здравље

Проблеми са синусима.

ЛАВ

Посао

Имате осећај да тапкате у месту. Не инсистирајте у дискусијама, не стварајте непријатеље међу људима од којих зависите. Напетост се компликује, упадате у сукобе са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се не потрудите и додатно не порадите на смиривању тензије која је завладала.

Не инсистирајте на дискусијама, јер тако стварате непријатеље међу шефовима.

Љубав

Идеалан је тренутак да одвојите неколико дана и време проведете с вољеном особом. Отвара се могућност лепог путовања, али срећу може покварити присуство људи који вам нису по вољи. Како вам је такав предах баш неопходан, размислите о компромису и прихватите дате околности.

Здравље

Проблеми са желуцем.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

ДЕВИЦА

Посао

Добијате интересантне пословне предлоге. Све вам звучи реално и крајње повољно, али рок у коме морате да донесете одлуку је прекратак. То је класично искушење, јер све што сада отпочнете дуго ће стагнирати, а вас тако вуче да се ипак одважите и прихватите изазове. Одлука је на вама. Ипак, пре него што је донесете, урачунајте сваки ризик који она носи.

Стиже занимљив предлог, али рок за одлуку је кратак. Класично искушење!

Љубав

Отворено удварање особе с којом сте пословно повезани може да се заврши на непријатан начин. Да бисте избегли стресове које вам ова недеља може донети, неопходно је да на време пронађете начин како да се ослободите вишка тензије која, ако ескалира, може порушити све што сте градили.

Здравље

Чувајте плућа.

ВАГА

Посао

Превладава нерасположење. Сувишно размишљање о нечему што је непоправљиво омета све оно што вам предстоји у будућности. Могући су контакти са особама које вам нуде нешто што вам није по вољи. Успорили сте се на свим нивоима, па се то одражава и на резултате рада. Ако се добро наспавате и себи дате одушка, тренутна безвољност ће проћи без последица.

Нерасположени сте, превише размишљате о будућности, а успорили сте на свим пољима.

Љубав

Повлачите се у себе. Можда вам неке несугласице с вољеном особом делују лошије него што то заиста јесу. Ако бисте се, уместо ћутања, определили за отворен разговор, схватили бисте да проблем није између вас, већ је последица тренутно лошег расположења.

Здравље

Главобоља.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

ШКОРПИЈА

Посао

Размишљате како да побољшате ефикасност и на брз начин направите значајан пословни искорак. Без обзира на то што ситуација може деловати обећавајуће, не занемарујте то да све што отпочнете прети да се с временски отегне у недоглед. Останите с обе ноге на земљи, нарочито уколико у свом раду баратате већом свотом новца која није ваша.

Останите са обе ноге на земљи, поготово ако радите са већом свотом новца.

Љубав

Привлачи вас неко нов и тренутно покушавате да усагласите потребу да сачувате оно што имате са жељом да пробате оно што вам се чини да никад нисте имали. Не залећите се у авантуре јер нисте спремни за то. Јака повезаност са садашњим партнером може обезвредити сваку нову романсу.

Здравље

Контролишите притисак.

СТРЕЛАЦ

Посао

Пред вама је прилика да се активно укључите у важне пројекте који се развијају у вашем пословном окружењу. Од вас се очекује да будете креативни и активни у зачецима новог вида пословања. Иако све изгледа прилично примамљиво, из неког разлога осећате да то није нешто што вам је неопходно на путу вашег професионалног развоја.

Укључите се у важне пројекте, будите креативни и активни у зачецима новог посла.

Љубав

Долазите у ситуацију да више немате ниједан дипломатски начин којим би вољеној особи саопштили све што вам је на срцу. С једне стране, маштате о слободи, с друге, идеја о томе вас неописиво плаши. Чини вам се да разговором нећете пронаћи решење, али у томе нисте у праву.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

ЈАРАЦ

Посао

Атмосфера зависи углавном од финансија. У светлу тога, припремите се на стрес јер вам предстоји непланирани трошак. Учините то на време, преиспитајте се шта сте то тако велико испланирали, јер управо тамо где су вам највећа очекивања, ту вас вреба разочарање. Осим тога, чувајте документа, могуће су непријатности везане за папирологију.

Припремите се за стрес због непланираног трошка. Добро се преиспитајте.

Љубав

Биће вам потребно много стрпљења да бисте избегли несугласице. Сва је прилика да ће се, паралелно с послом, распламсати и емотивни пожар. Како год да се поставите, тешко ћете избећи потребу вољене особе да нешто с вама разјасни. Удрите бригу на весеље, то ће вам помоћи.

Здравље

Проблеми с ногама.

ВОДОЛИЈА

Посао

До максимума сте укључили све своје капацитете јер осећате да је прави тренутак за то. Током овог периода мораћете да донесете важну одлуку. Без обзира на то колико сте пуни енергије, елан ће спласнути истог тренутка када будете завршили један важан посао. Крајем недеље стиже изненађење које ће вам у потпуности расветлити све дилеме.

Завршићете важан посао, а крајем недеље стиже изненађење које ће решити све дилеме.

Љубав

Потпуно вас је обузело романтично расположење, на неколико страна, паралелно, водите тајне преписке. Платонска љубав је максимум романтике коју, ових дана, можете постићи. С друге стране, то не треба да вас обесхрабри, период је сјајан за дружење и провод.

Здравље

Главобоља.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

РИБЕ

Посао

Овај период обележен је стресним дешавањима из којих излазите као победник, нарочито ако је то нешто на чему дуго радите. Добар исход вас пуни додатним самопоуздањем, па размишљате о даљим променама. Ако се препустите тренутном расположењу, постоји велика шанса да у духу еуфорије повучете потезе који би вам, дугорочно, нанели штету.

Предстоје стресови из којих излазите као победник поготово ако на томе дуго радите.

Љубав

Дешавају вам се ситуације које сте, чини вам се, већ пролазили. Без обзира на то да ли се ради о односу с вољеном особом или сте сами па се оглашава неко с ким сте некада били у вези, стрпљиво сагледајте каква је порука таквог искуства. Оно ће вам бити важно за дане који долазе.

Здравље

Проверите крвни притисак.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.