· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Овну нов посао, Лаву разочарење, а једном знаку ће се претумбати живот

Водолији стиже ванредан прилив новца, али не треба да га троши.

1614945712_Depositphotos_391586804_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Ове недеље бисте могли да склопите нови уговор или да постигнете чврст договор о некој пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна - особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Будите педантни и детаљни у свему како не бисте све радили по два пута.

Договор о новој сарадњи, пазите на детаље.

Љубав

Не можете да одлучите како да се поставите, па вам је најлакше да сву одговорност пребаците на друге. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом јер лоше процењујете ситуацију. Променљивост расположења у љубавном животу ремети рутину у вашој свакодневици.

Здравље

Чувајте се вируса.

Прочитајте још: Марс је данас ушао у Близанце: Искористите овај аспект, тражите повишицу или заведите неког!

БИК

Посао

Колебате се у ком смеру да наставите даље, па дилема може да вам створи велике проблеме. Немате много времена за премишљање, морате брзо да делујете. Не трошите време на анализе и страхове већ размишљајте конструктивно и послушајте интуицију. Решење је испред вас, потребно је само да се препустите и определите за оно што вам је прво пало на ум.

Анализирате страхове, а треба да слушајте интуицију

Љубав

Колико год се трудили, ових дана следује вам дебљи крај. У том смислу, ради сигурности, преиспитајте се где сте нешто прикрили, јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате. Један од пријатеља може да вас, нехотице, искомромитује.

Сузана Бан Фото: В.Данилов

Здравље

Болови у леђима.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Променљивог сте расположења. Мучи вас осећај велике одговорности. На вама је да донесете важне одлуке којима ћете повредити неке људе. Пошто је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене које су пред вама јесу непријатне, али дугорочно могу бити корисне.

Мучи вас осећај одговорности, јер морате да донесете важне одлуке...

Љубав

Пребацујете све на партнера, уместо да излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од иницијативе јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може да поремети односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље

Стомачне тегобе.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

РАК

Посао

Чекате на нешто што, сада је већ извесно, неће стићи. Неки људи су вам, вероватно, подгрејавали лажну наду. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите почетак недеље јер, крајем ње, стиже наговештај промена, а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер ће разрешење свега бити најбоље за вас.

Не чекајте оно што неће стићи, наоружајте се стрпљењем пошто стижу промене.

Љубав

У односу с вољеном особом нешто не иде како треба. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени јер сте олако схватили љубав. Коригујте ставове пре него што се ствари искомпликују.

Здравље

Bолови у грлу.

ЛАВ

Посао

Сазнајете нешто што вас јако разочарава. Схватате да сте изложени великој манипулацији, нарочито од стране сарадника којима сте веровали. Безразложно се љутите, јер вас штите особе које се налазе на самом врху. Остале тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствен систем вредности.

Бићете разочарани. Изманипулисани сте и то од стране сарадника којима сте веровали...

Љубав

Мучи вас нерасположење. С једне стране жудите за слободом, а с друге вам прија да имате некога поред себе. Емотивна нестабилност може вас навести на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити, па није паметно сада спроводити неке одлуке док не сагледате комплетну ситуацију.

Здравље

Проблеми с видом.

Прочитајте још: Здравствени хороскоп: Јарац је склон вирусима, Водолија и Бик треба да чувају плућа

ДЕВИЦА

Посао

Пред вама је промена којом се нешто важно из вашег професионалног живота завршава. Не очекујте брза решења јер ће трансформација потрајати. Осим тога, пред вама је контакт с особом која вам у живот доноси добре прилике и важне животне лекције. Без обзира на обећавајуће околности, не залећите се јер ћете на резултате чекати дуже него што желите.

Промена на послу, једна ера се завршила.

Љубав

Како се обавезе на послу буду стишавале, тако се романтично расположење уздиже. Вољена особа очекује да јој посветите њених пет минута. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из устаљене рутине. Повољан је период за предах.

Здрављe

Контролишите крвни притисак.

ВАГА

Посао

Разлетели сте се на више страна. Нуди вам се много пројеката, а сви вам се допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију, па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте до сада урадили, у наредном ће се периоду вишеструко исплатити. Одлазак на кратак пут може бити идеалан потез у овом тренутку.

Не расплињујте се, идете на кратак пут.

Љубав

Благонаклоност вољене особе вам је од велике важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље

Главобоља.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

ШКОРПИЈА

Посао

Ових дана је најпаметније да избегавате ситуације у којима нешто доказујете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема јер се свака може развити у озбиљну свађу. Све што вам је на срцу сачувајте за себе и стрпљиво сачекајте својих пет минута који ускоро долазе.

Држите се даље од озбиљних тема, чекајте својих пет минута...

Љубав

С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она потенцира озбиљне теме. Ових дана сте склони преувеличавању свега, па и проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам криза, чак и изненадни прекид везе.

Здравље

Смањите унос слаткиша.

СТРЕЛАЦ

Посао

Добијате неочекивани подстицај од особе за коју нисте мислили да вам може бити од користи. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не препуштајте се првом утиску, заједно с хаосом стиже и право решење којим ћете, на крају, схватити да је све што се десило било идеално за вас.

Изненадне промене ће вас уплашити!

Љубав

Привлачи вас особа с којом се срећете у свом радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала, јер све што будете скривали биће откривено на шокантан начин.

Здравље

Чувајте се прехладе.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

ЈАРАЦ

Посао

Период није повољан за покретање нових послова јер вам стиже краткотрајан али јачи пад енергије. Време је да направите озбиљну рекапитулацију свега што је урађено. Ако сте притајено повлачили неке потезе, будите свесни да ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. Конкретне резултате ћете видети у данима који следе.

Не покрећит нови посао, направите рекапитулацију урађеног.

Љубав

Одишете оптимизмом. Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да су такви планови нереални све док у томе не учествује и друга страна. Тензија између вас и вашег партнера све више расте. Ако се не будете приземљили, односи би могли да се закомпликују.

Здравље

Чувајте се повреда.

ВОДОЛИЈА

Посао

Ванредни прилив новца можете потрошити на ситна задовољства иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље, када ће се ситуација битно променити. Уколико сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни. Постоји опасност и од физичких повреда, па у том смислу будите пажљиви где год да се крећете, а нарочито док радите.

Стиже неочекиван новац, не трошите га!

Љубав

Свесни сте да једна фаза ваше љубавне везе пролази и да је крајње време да одлучите шта даље. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Колико год да сте сигурни у оно што предстоји, не заборавите да о томе не одлучујете само ви. Допустите другој страни да се изјасни.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

РИБЕ

Посао

Смета вам хаос који вас окружује. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све што се ових дана буде дешавало, у суштини, отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су у изгледу непријатности у виду опомена везаних за нешто што сте сметнули с ума.

Смета вам хаос, стагнирате, али не губите наду све што се дешава је повољно.

Љубав

Како на пословном, тако и на љубавном плану, пред вама је недеља препуна тензије. То изискује доста енергије, која вам и тако недостаје. Разговори које ћете водити ових дана неће дати велике резултате, па због тога спустите лопту и одустаните од убеђивања.
Здравље Несаница.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.