· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Раку стижу дани расплета, Лаву пословне понуде, а Бику уговор

Пљуште понуде за партнерство и нови посао, не колебајте се!

1616749334_beautiful-woman-764078_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Посао

Неке ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене губите драгоцено време па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили. Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити. Реагујте брзо и без колебања како вам цео посао не би пропао.

Док чекате да се ставри покрену измичу вам прилике које су сигурније и исплативије...

Љубав

Вољена особа је променљивог расположења, имате утисак да вас намерно искушава. Ако се, ових дана, упустите у озбиљне разговоре, може вам се десити да у афекту изговорите и нешто што сте планирали да прећутите. За ваша незадовољства тренутно нема лека. Будите стрпљиви.

Здравље

Проблеми с варењем.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

БИК

Посао

Можете рачунати на подршку пријатеља јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање важног уговора који вам најављује да ваша каријера креће у новом правцу. Упоредо с тим муче вас лоши поступци одређених сарадника, па иако славите малу победу, истовремено сте и увређени.

Подршка пријатеља стиже, као иважан уговор.

Љубав

Прекидате комуникацију с вољеном особом јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, преузмите иницијативу и решите ствари до краја.

Здравље

Малаксалост.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Свесни сте да ће се у наредном периоду много тога променити па вас ишчекивање и неизвесност исцрпљују. Можете себи да помогнете ако се усредсредите на оно што је сада и овде и не мислите на нешто што се још није десило. У сусрет вам долазе многобројне прилике и познанство с млађом особом која има начина да вам професионално помогне.

Ближи се крај фазе у љубави, вољена особа је спремна за промену, а ви то не увиђате...

Љубав

Ближи се крај једне фазе. Вољена особа је расположена за значајне промене, а ви то као да не увиђате. Мало пажње и стрпљења могу освежити везу која је запала у колотечину. Кратак одмор и заједничко путовање освежиће везу и подсетиће вас да сте, на првом месту, једно другом пријатељи.

Здравље

Прехлада.

Прочитајте још: Венера у Марсу доноси СТРАСНЕ љубави, а веза која се до 14. априла започне биће ПРАВА

РАК

Посао

Недеља је обележена важним вестима. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваших амбиција, коначно постаје јасна и изводљива. Задовољни сте, али својој околини можете деловати превише арогантно јер они не разумеју да ви на такав начин испољавате добро расположење. Да бисте избегли такве неспоразуме будите отворени у свакодневној комуникацији.

Важне вести стижу, замисао ће се остварити

Љубав

Између вољене особе и вас влада затишје. Вама се чини да партнер делује себично и нестрпљиво. Ваша романтичност, ових дана, трпи ударце јер вас околности терају да ситуацију сагледате на реалан начин. Не губите наду, овај период је краткотрајан и пролазан.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: Месечни хороскоп : Рак мења живот из корена, а Ован остварује снове

ЛАВ

Посао

У наредним данима могућа је понуда за партнерство са особом која вам у живот долази као неко ко жели да вас нечему научи. Идеја вам звучи сумњиво јер је све превише добро да би било стварно. Без обзира на то што особа која вам се намеће нема лоше намере, њен план није довољно поуздан да бисте се исхитрено и непромишљено упустили у ту авантуру.

Очекујте понуду партнерства која звучи превише добро да би било стварно. У љубави промене...

Љубав

Као и увек, ваш највећи проблем је нестрпљење. Једноставно, ви више не можете да чекате. Срећна вест је да нећете још дуго трпети - промене стижу у блиској будућности, али могу бити непријатне. Останите смирени и не доносите преране закључке јер могу бити потпуно погрешни.

Здравље

Проверите хормоне.

Прочитајте још: УРАН доноси историјске промене, од јуна следи разрешење, а у децембру свет више неће бити исти

ДЕВИЦА

Посао

Немате дилему шта јесте право решење нечега, а шта није. Нервира вас што колеге не разумеју шта се у радном окружењу дешава. Беспотребно сами себи кварите расположење јер се бавите људским односима који су за ваше пословање небитни. Могући су неочекивани издаци. На време припремите стратегију која ће вам помоћи да све платите на време.

Нервирају вас колеге које неразумеју ситуацију, али не кварите односе у љубави због нервозе.

Љубав

Незадовољство на љубавном плану прети да постане разлог озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Не будите престроги јер криви сте обоје. Узрок свега лежи у томе што пропуштате сваку прилику да квалитетним разговором разјасните недоумице које вас муче.

Здравље

Горушица.

Прочитаје још: НЕВЕРОВАТНА прича о амбасадору Мијатовићу: Како је видовњакиња у Лондону ПРОРЕКЛА злу судбину СРПСКОГ КРАЉА

ВАГА

Посао

Не недостаје вам концентрација, али обавезе ипак трпе јер нисте довољно посвећени ономе што тренутно радите. Мислима сте далеко јер унапред планирате активности на чију ћете реализацију још чекати. Јесте да је неопходан детаљан план, али то не подразумева живот у будућем времену при чему пропуштате сваку шансу да квалитетно осмислите садашњост.

Немате концентрацију на послу, а време је и да се прилагодите вољеној особи.

Љубав

Време је да се прилагодите вољеној особи. Нисте расположени за компромисе јер их доживљавате као пораз. Шта год да мислите ових дана не заборавите да је ваш партнер, као и ви, особа која има своје потребе и да јој је некада неопходно попустити, чак и када није у праву.

Здравље

Проблеми с ногама.

ШКОРПИЈА

Посао

Иако сте много тога за овај период испланирали, будите спремни да одложите већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Можда је најбоље решење да направите мали предах како бисте темељно осмислили на који начин је најбоље да се организујете.

Планови ће се изјаловити, направите предах и посветите се љубави, заборавите прошлост!

Љубав

Оптерећени сте анализом неких ситуација која су се одиграле у прошлости. Ваша ћутљивост изазива нерасположење вољене особе. Пробудите се, није право време за искушења. Због недостатка комуникације, мали неспоразум прети да се трајно закомпликује.

Здравље

Болови у синусима.

Прочитајте још: Месечни хороскоп: Стрелцу флерт и љубав, Ваги велико искушење

СТРЕЛАЦ

Посао

Недеља почиње великом тензијом и наглом променом ситуације на свим пољима. С једне стране имате вама надређене људе, а с друге оне који су, по хијерархији, испод вас и очекују ваш потез. Не постоји начин да осмислите решење којим би сви актери били задовољни. Беспотребним колебањем губите енергију јер шта год да изаберете, неко ће се љутити.

Недеља почиње тензијом и наглом променом, колебањем губите енергију.

Љубав

Чини се да раније нешто није било по вашој вољи, а када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интересовање. Вољеној особи није јасно ваше променљиво расположење, не зна како да вам угоди. Будите фер, јасно реците шта је то што хоћете и истовремено уважите потребе друге стране.

Здравље

Проблеми с грлом.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

ЈАРАЦ

Посао

Веома сте нестрпљиви, све бисте сад и одмах. Док се тако беспотребно трошите и нервирате, време пролази, а ништа се не постиже. Потиснута тензија и ишчекивање прете да ескалирају у виду импулсивне реакције којом бисте упропастили све што сте до сада изградили. Останите стрпљиви како бисте избегли могуће компликације.

Нестрпљиви сте, биће компликација ако се не смирите

Љубав

Уступци које сте направили у прошлости долазе на поновно разматрање јер вам се чини да превише трпите. Збуњује вас вољена особа, чини вам се као да је то неко кога уопште не познајете. Позитиван помак у вашим односима узрокован је сасвим новим вибрацијама које вам небо шаље.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

ВОДОЛИЈА

Посао

Околности вас приморавају да донесете одлуку за коју знате да мора да се догоди, али које се истовремено и плашите. Превише озбиљно схватате овај тренутак, као да након тога нема повратка на старо. То је нереално, врло брзо ћете схватити да оно што вам је у овом периоду деловало као неизбежно, у ствари, није објективно. Не преувеличавајте проблеме.

Знате да нешто мора да се догоди и приморани сте да доносете одлуку.

Љубав

Како у послу тако и у љубави, ових дана, мучи вас колебање. Уколико своју тензију будете усмерили на партнера постоји велика шанса да криза ескалира. Реакција вољене особе може бити изненађујуће непријатна. У свему вам могу помоћи блиски пријатељи, ако им се поверите.

Здравље

Главобоља.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

РИБЕ

Посао

Посао се гомила а ви се у томе све слабије сналазите. Иако напредујете на месту где се налазите, то није довољно да би вас мотивисало да се још више потрудите. Све оно што вам се сада дешава није случајно, из неког разлога важно је јер ће вам бити потрребно у будућности. Будите према свима љубазни јер не знате за шта ће вам неко затребати.

Посао се гомила, напредујете, али оно што радите тек ће вам помоћи у будућности.

Љубав

Ако занемарите лоше расположење, схватићете да за дружење и пријатне квалитетне разговоре није неопходна велика свота новца. С друге стране, под тензијом сте због притиска вољене особе која, ових дана, често мења расположења и према вама је непријатна.

Здравље

Чувајте се вируса.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.