Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега лица

Нега масне коже код куће: 4 корака која су јој неопходна

Сваки тип коже захтева посебну негу.

1613389620_Depositphotos_289732678_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Нега лица код куће за масну кожу је неопходна да би се одржао њен квалитет и смањили појаву неправилности. 

Научите да сами код куће третирате масну кожу. Ови кораи одвешће вас до блиставе коже лица

Чишћење

Први корак и најнеопходнији корак, темељ за све остало је чишћење лица. Уклањања накупљене нечистоће, мртве ћелије и бактерије са површине коже. Остатке шминке и вишак уља.

Прочитајте још: ТВИД поново у моди: Елегантан и софистициран

За масне типове коже, требало би да користите средство за чишћење које уклања вишак уља како би лице остало свеже.Не уклања се све уље јер је неопходно како би вам кожа била мека.

Хидратација
Постоји мишљење да само сувој кожи треба хидратантна крема. Ово је потпуно погрешно. Масној кожи треба добар хидратант за негу и одржавање мекоће коже. Једино треба да пзите на то да је на бази воде, а не уља.

Пара

Пара је јако стар третман за негу коже који ефикасно делује на уклањање прљавштине, масноће и отварање пора на лицу. Поступак је врло једноставан, можете користити биље попут лаванде, рузмарина, мајчине душице...  Потребна вам је посда коју треба да напуните воодм. Додајте мало сушеног биља и прокувајте. Пустите да се мало прохлади како би вам било пријатно. Покријте главу пешкиром и дозволите пари да продре и делује на вашу кожу 5-8 минута.

Прочитајте још: МОДНИМ ДИЗАЈНЕРИМА пресушиле идеје: Кратки ПЛЕТЕНИ шортс у комплету са џемпером за пролеће? (ФОТО)

Тонирање

Тонер се користи за уклањање вишка нечистоће и трагова шминке са лица. Припрема кожу за наношење хидратантне креме. Обратите пажњу на то да тоник не садржи алкохол. Ружина вода делује као природни тоник за кожу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas