Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА КОЖЕ

Негујете лице и врат, али ЛАКТОВИ ОТКРИВАЈУ ваше ГОДИНЕ! Овај пилинг је ХИТНА ПОМОЋ

Лето је синоним за излагање сунцу, а јесен за ветар који чини нашу кожу сувом.

1601295446_depoMaslinovoUlje.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Да бисте је нахранили и повратили у живот, узмите маслиново уље и наградите себе савршеним третманима у кућним условима, док се опуштате у вечерњим сатима после стресног дана.

Крените од лица, јер је оно најизложеније сунцу и ветру. Натапкајте уље на тупфер и добро науљите лице, па оставите да одстоји сат времена. Понављајте ово двапут недељно.

Прочитајте још: Ово је СУПЕРХРАНА за јаку и здраву КОСУ!

Уколико вам је кожа баш сува, направите маску од неколико капи маслиновог уља, кашичице меда и две кашичице млека, па добро промешајте и ставите на очишћено лице. Оставите да делује 10-15 минута, па исперите хладном водом.

Лактови!
Не заборавите да обрадујете и  лактове и уклоните мртве ћелије са коже. Направите пилинг од маслиновог уља, помешаног са шећером или сољу. Направите густу масу и утрљавајте је на лактове, па после десет минута исперите.
Направите "облог" за деколте од маслиновог уља

Како бисте умањили борице које су се преко ноћи појавиле на вашем деколтеу, направите "облог" од маслиновог уља, тако што ћете њиме намазати овај део па прекрити фротиром. После десетак минута исперите млаком водом.

Колена намажите смесом од уља и шећера.

Један од начина је и да помешате жуманце са маслиновим уљем и мало лимуновог сока, па смесу нанесите на предео деколтеа лаганим покретима. Обуците потом лагану памучну мајицу и тако преноћите.

Прочитајте још: Овај корак је ПРЕ наношења ПУДЕРА веома ВАЖАН, а све жене га углавном прескачу

Ако су вам сува колена или било који део тела, само нанесите смесу од уља и шећера. Овим пилингом скинућете мртве ћелије, па ће кожа бити мекша и нежнија.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas