· · Коментари: 0
ВЕЧНО АКТУЕЛНО

Једини комад гардеробе који НИКАД НЕЋЕ ИЗАЋИ ИЗ МОДЕ, а сви га имамо у ормару (ФОТО)

За модну сезону 2020. године бели џинс је прави хит и може да се носи у најразличитијим комбинацијама. Радо га носе све генерације.

1597150240_CapturerrrR.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / _јанинеделанд_

Џинс никада не излази из моде. Увек се носе фармерке, мини сукње, јакне, хаљине.

Прочитајте још: СРБИ чули и одмах РЕЗЕРВИСАЛИ: Овај хотел поседује СЕРТИФИКАТ КОВИД 19, а ево шта то ЗНАЧИ

После неколико деценија звонцаре су се поново вратиле и тренутно су најтраженији модел фармерки, беле, плаве, црне. Могу се носити у кежуал или пословном стилу.

Прочитајте још: СУПЕР САВЕТИ: Ево како да руж остане постојан и испод заштитне маске за лице

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•• Једер неуе Таг, ист еине Цханце глӱцклицх зу сеин •• ——————————————————————————— #фасхион#фасхионблоггерин#фасхионстyле#фасхионгирл#инстафасион#инстафасхионстyле#инстастyле#инстаблоггерин#инстагирл#гирл#wхитејеанс#wхитесоцкс#блуеwхитеблоусе#цурлyхаир#броwнхаир#еаррингс#сунглассес#пхотограпхy#пхотоофтхедаy#пхотосхоотинг#инстагоод#инстамоод#бестофтхедаy[Анзеиге]

Објава коју дели 𝒥 𝒶 𝓃 𝒾 𝓃 𝑒 🤍 (@_јанинеделанд_) дана

Бели џинс увелико је најавио лето, који се може видети на улицама и радо је ношен комад одеће.

Прочитајте још: ЦВЕТНЕ или са ПОП АРТОМ само је важно да су ШАРЕНЕ!

Францускиње бели џинс носе уз дозу шика, уз пргасту мајицу и црвени руж.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍🤍🤍 #инловехамбург . . . . . . . #блоусоњацке #блоусон #бацктоwорк #бацктоwорклоок #оффицелоок #бӱролоок #аллwхитеоутфит #wхитејеанс #wхитејеансоутфит #топкнот #топкнотбун #методаy #фасхионблоггер_де #модеблоггер #модеблоггер_де #лоокофтхедаy #трӓгертоп #хамбургсхоппинг #040 #левис #левис501 #левисјеанс #wхителевис

Објава коју дели Н И Н А - С У З А Н Н Е (@инлове.хамбург) дана

У светским модним метрополама, где су улице много чистије од наших градова, бели џинс се носи уз брушену кожу и оверсајз капуте.

Прочитајте још: МАСКЕ ЗА МАСНУ КОСУ које можете једноставно направити КОД КУЋЕ

Код нас бели џинс популарнији је током летње сезоне.

Ефекат белог џинса може истаћи и гломазан златни накит.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.