Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Неке ЉУБАВИ су немогуће! Ове комбинације знакова хороскопа никако НЕЋЕ УСПЕТИ

Можда сте мислили да сте пронашли љубав свог живота, али звезде кажу да није баш тако...

1612480587_argument-238529_960_720.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Поједини хороскопски знаци, по природи значења и тумачења лако се уклапају са својом средином и другим хороскопским знаковима. Са друге стране, поједини носиоци хороскопских знакова никако не могу добро функционисати када се нађу у близини, а камоли у љубавној вези.

Бик обожава да проводи време у љубавној вези, али само ако нађе правог партнера. Време до тада испуњаваће сексуалним аферама. 

Неки знакови хороскопа кликну на први поглед и одговарају као рука и рукавица, али има и комбинација које је боље избегавати. У наставку пронађите свој хороскопски знак и савршеног партнера, који одговара вашем сензибилитету.

Прочитајте још: ИГЛА и ДУГМЕ: Улепшајте зиму чаробним РУКАВИЦАМА које ће показати да сте креативне и занимљиве!

Ован је увек за љубав, аликако је нестрпљив по природи у везе улеће без размишљања. Никако га не могу освојити глумци и осетљиве особе које се лако расплачу, док су самоуверенима врата готово увек отворена. Овом знаку не одговарају близанци, рибе и девице.

Прочитајте још: Шок у Милану: Манекени као аватари и мушкарци у розе капутима! (ВИДЕО)

Бик обожава да проводи време у љубавној вези, али само ако нађе правог партнера. Време до тада испуњаваће сексуалним аферама. Не одговарају му особе које воле да забадају нос у туђи живот и трачаре. Не одговарају му ован, близанци и стрелац.


Фото: Depositphotos

Близанци су заљубиве природе, али су и превртљиви. Одбијају их људи са којима не могу пронаћи заједничке теме за разговор, а шза је њима важнији део везе од секса. Досадни људи такође се неће наћи у фокусу близанаца. Не одговарају им бик, рак и рибе.

Рак је велики поклоник љубави. Правог партнера тражиће и цео живот ако треба, јер желе особу око које ће се трудити, али и такву која ће њима пружати пажњу. Не воле особе које немају интерес за друге људе и не показују довољно поштовања. Не одговарају му ован, близанци и стрелчеви.

Прочитајте још: ШТЕП, шав и прслук. Почињу РАСПРОДАЈЕ ове ствари ће бити модерне и наредне зиме

Лав у вези тражи сигурност, па их одбијају људи који својом бригом стално стварају лошу атмосферу. Не воле превише манипулаторе јер лав увек мора бити на неприкосновеном првом месту. Не одговарају му близанци, јарчеви и рибе.

Девица увек иде на сигурно. Тако је и код одабира љубавног партнера. Не чуди што им је тешко да одаберу особу за везу, а пасивни људи и они који не знају да воде бригу о себи неће им бити занимљиви. Не одговарају им ован, вага и водолија.

Прочитајте још: Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

Вага љубав доживљава као извор сигурности и мира у животу. Тако нема шансе да уђу у везу са неким ко љубав не зна да узвратина прави начин. Нарочито не подносе људе које лажу и у које се не може имати поверења. Не одговарају им рак, девица и шкорпије.

Стрелац увек иде коцкарски до краја, на све или ништа. Везе или има или је то само успутна забава.

Шкорпије су препуне исконске страсти за животом, па то преносе и у љубавне односе тражећи особу са којом ће се надопуњавати и пронаћи прави смисао живота. Агресивне особе које воле да се истичу не долазе у обзир. Не одговарају им ован, близанци и стрелац.

Прочитајте још: НЕСВАКИДАШЊЕ ИСКУСТВО: Ноћ у "ЗАТВОРУ" за 42 евра! Ово је НАЈНЕПРИЈАТНИЈИ хостел на планети (ВИДЕО)

Стрелац увек иде коцкарски до краја, на све или ништа. Везе или има или је то само успутна забава. Меланхолични људи и они којима је све досадно нису претерано омиљени овом хороскопском знаку. Не одговарају му бик, рак и девица.

Јарац се од разочарања у љубави брани оклопом који даје привид безосећајности. Обзиром да су јарчеви изузетно прецизни у свему што раде, тако ће их потенцијални партнери без самоконтроле или слабог карактера одмах одбити. Не одговарају му ован, близанац и стрелац.

Прочитајте још: МАТЕМАТИЧАР је "израчунао" овогодишње немире још 2012. године, а ПРЕДВИЂА још СТРАШНИЈЕ ствари

Водолија се лако заљубљује, али њима је изузетно важно да се у вези не осећају као да су изгубили личну слободу или могућност избора. Неморални и превише предвидљиви људи по правилу их одмах одбијају. Не одговарају му бик, рак и девица.

Рибе су у потрази за правим, идеалним партнером за љубавну везу из снова, па су им они који се понашају несхватљиво и неразумно прилично одбојни. Не одговарају им ован, близанци и лав.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas