Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУРИСТИ

Неке земље ПЛАЋАЈУ да их посетите: Покривају пола АВИОНСКЕ карте и свака трећа ноћ БЕСПЛАТНО

Тренутно, путовања никада нису била јефтинија, а поред повољног смештаја и многе земље су донеле потстицајне мере како би привукле туристе.

1604045735_pexels-photo-1287460.jpeg
Фото: Пексел
Oglas

Као што је Египат укинуо улазне визе (које коштају 25 долара) за грађане Србије који посредством агенција путују у ову земљу и авионом слете на аеродром у Хургади или Шарм ел Шеику, тако су и друге земље донеле бројне олакшице како би привукле стране туристе.

Прочитајте још: БЕЧ преломио: Донета ОДЛУКА да ли ће ОВЕ ГОДИНЕ бити БОЖИЋНИХ ВАШАРА

Малдиви ће од децемрба награђивати туристе који посете ову земљу и остану што дуже. Наиме, програм Малдивес Бордер Милес, а "путне миље" које туриста сакупи моћи ће да користе за ексклузивне вечере и спа програме током боравка на Малдивима.

Свака трећа ноћ у хотелу бесплатно!

Хотелијери Мексика туристима нуде сваку трећу ноћ бесплатно, а Јапан плаћа повратну, односно половину авионске карте.

После највећег светског сајма туризма у Лондону биће познато којим путем ће кренути туризам и које ће све мере предузети државе како би опоравиле ову привредну грану. За сада, најзанимљивија вест је стигла од највећег светског туроператора ТУИ. Ова агенција 5. новембра почиње да продаје аранжмане за 2022. годину.  У понуди су 62 одредишта широм света!

Прочитајте још: Баците календар, ЗАБОРАВИТЕ на ЛЕТОВАЊЕ: Сада се траже СПАРТАНСКИ викенд и НОМАДСКИ ХОТЕЛИ

Највеће интересовање туриста привукла је објава локалних власти Сицилије да ће туристима плаћати сваку трећу ноћ у хотелу, али ово важи искључиво за италијанске држављане.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas