Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКИ САВЕТИ

Нема ЈЕФТИНИЈЕГ препарата за подмлађивање! Ево како да УКЛОНИТЕ БОРЕ код куће

Ово откриће немачких научника представља темељ даљих програма за подмлађивање лица на бази екстракта зеленог чаја

1594932998_zeleni-caj.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Осим своје лековитости и успешне борбе против разноликих болести, зелени чај показао се учинковит и као средство за улепшавање и бробу против упорних бора.

Вежбе за груди прочитаје овде: Представљамо вам ТРИ ВЕЖБЕ које су идеалне за груди, али у ЈЕДНОМ СЛУЧАЈУ их не смете радити (ФОТО/ВИДЕО)Наиме, комбинација терапије са светлећим диодама и екстрактом зеленог чаја показала се успешна у уклањању бора на лицу, чак много више у односу на конвенционалне терапије, тврде немачки научници.

Комбинација LED диода и лосиона од екстракта зеленог чаја делује десет пута брже него сличан третман бора, који се спроводи само светлећим диодама.

Фото: Pixabay

Прочитајте још: Сви је ИМАМО у кухињи: НАМИРНИЦА која ТОПИ МАСТИ и доводи до ВИТКОГ СТРУКА

Излагањем снажној фототерапији стварају се високи нивои реактивних једињења кисеоника, који може оштетити ћелије ткива. Покушавајући да ублаже тај учинак, научници су комбиновали фототерапију са снажним антиоксидансом из екстракта зеленог чаја.

Кад су применили тај третман за смањивање бора на лицу, приметили су да дјелује десет пута брже од саме фототерапије. 

Прочитајте још: БИЛА ПОПУЛАРНА У ЈУГОСЛАВИЈИ И РУСИЈИ: Код куће направите МАСТ којом ћете решити главобољу

Уколико у кућним условима немате светлеће диоде, будите слободне да искоришћене кесице зеленог чаја ставите на лице и уживате одмарајући најмање пола сата. Учинак ће бити видљив већ после једног третмана.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas