· · Коментари: 0
ЗАБАВА

Без посла остало 100.000 људи, правила измењена, а ПЕПЕЉУГА не сме да се дира!

Дизниворлд је почео да прима резервације од 1. јуна, а када се Дизниленд поново отвори средином месеца важиће потпуно нова правила и, пре свега, више неће бити дозвољено додиривати ликове из цртаних филмова.

Depositphotos_44529929_s-2019.jpg

До даљег ће бити забрањено додиривати Пепeљугу, сви посетиоци ће морати да носе маске, а једина добра страна новог Дизниленда је што неће бити "километарских редова" за атракције.

Прочитајте још: Деца ће бити одушевљена и тражиће још: Потребни су вам папир и фломастери да направите ЧЕТИРИ ВОЈВОДЕ

Најпрофитабилније краљевство Фото: Пиксабу

Дизниленд је последњих деценија било најперитетније краљевство са 157 милиона посетилаца годишње и прошле године су остварили рекордан приход. У 17 тематских паркова је радило 100.000 људи и сви су они, преко ноћи, остали без посла. Овај најпопуларнији забавни парк не ради већ месец дана, а управа планира да га отвори средином јуна.

Дозниленд је почео да прима резервације од јуна.

Први ће бити отворен Дизниленд у Шангају, а затим се планира отварање преосталих, као и 320 радњи широм света. Планирано је да се Дизниленд на Флориди поново отвори средином јуна, а резервације су почели да примају већ од 1. јуна.

Биће дозвољено да уђе само половина посетилаца.
Упутство за понашање Фото: Дизниворлд

Једно је сигурно - у овај забавни парк ће моћи да уђе само половина досадашњих посетилаца. Сви ће морати да носе маске и рукавице. Неће смети да се приближавају глумцима и сликање ће бити дозвољено, али са прописане даљине од два метра. Највише ће се променити главна променада којом су шетали ликови из легендарних филмова, јер ће посетиоци морати да стоје на одстојању.

Прочитајте још: Када је Зевс делио Грчку боговима, Хелиос није био ту: Онда је пало обећање и из воде је изронио Родос

Дизниленд је изградио четири брода за крстарење и сваки је коштао милијарду долара. Од 9. априла сви су укотвљени и до јесени сигурно неће поново испловити до Каставеј кеја, острва у Карибима чији је власник, такође, ова компанија.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.