· · Коментари: 0
ИЗАЗОВ

Путовања у којима РИЗИКУЈУ ЖИВОТ: СЛИКА на литици или што ОПАСНИЈЕ то боље

У немогућности да путују ван земље инфлуенсери су отишли корак даље - до саме ивице.

1599722729_Girltravellife.PNG
Фото: girltravellife

Истина, за овај опасни тренд није "крива" корона, јер су парови још прошле године почели да се сликају у невероватним позама од којих застаје дах. Ове године су, међутим, претерали.

Видели смо фотографије младих инфлуенсера како се сликају на врх крана стотину метара изнад земље. Многи су, у жељи да направе што "бољу" слику страдали. Међутим, у намери да привуку пажњу многи су спремни да ураде све.

Људи воле опасност
Инстаграм профил Кели и Коди (positravelty) има око 200.000 пратилаца.
Први су почели Кели и Коди  на базену на Балију.

Овај тренд су инаугурисали Кели и Коди који путују по свету и праве невероватне фотографије. Најчешће се  сликају на врховима планина, испод водопада, како роне, скачу са крова у базен и слично. Међутим, пажњу су привукли легендарном сликом са Балија на којом Кели виси са ивице базена, а Коди је држи за руку. Иако су их многи критиковали наставили су да се сликају на ивицама стена.

Прочитајте још: Да ли је ОВО највећа ПРЕВАРА свих времена или ОДЛИЧНА ИДЕЈА? Свакако се "згрће" велики новац (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📍The Bahamas , Exuma #girltravellife ❤️ 📸 :: @ler_chek 😍

A post shared by Girl Travel Photography (@girltravellife) on

Да су ове слике веома популарне најбоље говори чињеница да се тренд примио и да су многи ово лето искористили да проведу време у природи. Поред промовисања здравог живота и и исхране, многи су се потрудили да направе и "луде" фотографије.

Не постоји закон који може да спречи људе да се сликају у опасним позама. Ипак, чињеница да су многе од ових слика лажне, јер испод савијених ногу постоји земља на коју могу да се ослоне они који се сликају. Сечењем фотографије стиче се утисак да су изнад литице.

Прочитајте још: "Она ће за мене увек бити дете": Српски туристи остварили РЕКОРД по броју ЖАЛБИ, а једно питање сви ПРЕПРИЧАВАЈУ

Америчка блогерка Минакши Морти је погинула са супругом када је пала са врха стене у Јосемит националном парку. Њена смрт инфлуенсере није спречила да наставе са тренд опасним по живот и настављају да путују са намером да направе опасну фотографију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.