Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Неочекивана одлука Марије Шерифовић: "Ово је тако тужно" (ФОТО)

Марија Шерифовић донела неочекивану одлуку

1625221748_marija-serifovic-.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Марија Шерифовић одлучила се на неочекивани потез који је растужио њене кандидате који су се нашли у финалу такмичења Звезде Гранда.

Прочитајте још: Победник Звезда Гранда Махир Мулалић за Магазин Новости: Када сам први пут запевао пред Маријом није ми било добро!

Популарна певачица и једна од најбољих менторки Звезда Гранда, одлучила је даизбрише групу у којој се током последње две године дописивала са својим кандидатима.

Одлука растужила Маријине кандидате

Оваква њена одлука, растужила је "лутке њене", који су видно били тужни, јер је дружењу са њиховом менторком путем вибера дошао крај.

Фото: Инстаграм принтсцреен/серифовиц

- Људи, време је да се ова група угаси. Још једном честитам свима на свим успесима. Буди добро и будите добри људи. Ако вам некада нешто затреба ту сам - написала је Марија, а онда је уследило и бројно негодовање кандидата.

 

- Немој, молим те - написао је победник ове сезоне Махир Мулалић, док је Крстиња прокоментарисала да је ово веома тужно.

Прочитајте још: Задала ДОМАЋИ ЗАДАТАК колегиницама: Ево какво тело има певачица Марина ВИСКОВИЋ (ФОТО)

 

Уједно сви финалисти којима је била ментор захвалили су јој се на љубави, стрпљењу и свему што их је научила.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas