· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Неофарбане сте, а немате фарбу за косу: Вода од куваног кромпира решава највећи проблем сваке жене!

Старење је неизбежан процес а самим тиме и појављивање седих у нашој коси.

1617083919_krompir.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/Греен Лифе

То је нешто чега се сви боје највише (поред појаве бора), али нажалост, не можемо то избећи. Жене када почну примећивати биле власи у својој коси обично одмах посежу за бојама за косу у настојању да их сакрију.

Међутим, на тај начин нашу косу излажемо разним врстама хемикалија и тако се може учинити више штете за косу, уместо решавања проблема.

Да ли постоји природно и ефикасно решење које гарантује резултате без штетних нуспојава. Одговор је да! 

Једна обична намирница из ваше кухиње је одлична за овај проблем. Реч је о кромпиру који вам може помоћи да преокренете процес седих и вратите вашу природну боју косе.

Његова учинковитост је чак и потврђен од стране Др. Антхонy Уна, који каже да је управо то најучинковитијие природно решење против седе косе.

Поступак припреме је врло једноставан, а све што требате јесте да кувате кору од неколико кромпира у лонцу с водом, те оставите 30 минута. Након тога вода се процеди, пустите да се мало охлади и оперите косу са овом текућином. Поновите поступак неколико пута и убрзо ћете приметити резултате.

                            Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.