· · Коментари: 1
НЕМАЧКИ ТАРАБИЋИ

"Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Матијас Ланг, познатији као Милијазл, из 18. века убраја се у најбоље видовњаке Немачке. Предвидео је ратове, али и заразу у којој ће мајке бежати од деце!

1595411923_Depositphotos_apokalipsa.jpg
Фото: Депозитфото

Матијас је предвидео проналаске као што су железница, аутомобили, бродови, авиони, али и не само Први и Други, већ и Трећи светски рат! Његови сународници у Баварској слушали су и нису веровали шта говори.

Прочитаје још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Млинар је предвидео и догађаје као што су изумирање шума и ефекат стаклене баште, али и да ће људи живети у "бетону". Прецизно је предвидео и како ћемо се облачити, као и да ће црква изгубити главну реч. Међутим, најзанимљивија су његова предвиђања шта нас чека.

Баварски пророк Фото: Пиксабеј
Из кућа ће расти коров

Наиме, млинар је говорио о "дебелом крају", о великом "чишћењу света". У његовим предсказањима се говори о бомбама које падају на градове, гасе живот и опустошују читаве области. Он је, на крају, предвидео да ће доћи "чистач клупа": заразна болест која ће покосити све.

- Из кућа ће расти коприве - прорицао је млинар Милијазл.

Погодио је почетак оба светска рата.
Мост преко Дунава
Почетак Другог светског рата најавио је речима: "Када у Штраубингу буду градили велики мост преко Дунава, завршиће га, али никада сасвим; онда ће почети". Мост преко Дунава у Штраубингу изграђен је 1. септембра 1939. (када су немачке трупе умарширале у Пољску) и био је скоро довршен: недостајао је само горњи бетонски слој.

Милијазлова сликовита пророчанства преношена су са генерације на генерацију, а железницу је описао као  "путујући дим који лаје кроз шуму". Почетак Првог светског рата је предсказао речима: "Када се на небу буде видела бела риба" и погодио је - цепелин је тада летео.

За године после Другог светског рата рекао је да ће прећи у благостање, да ће куће ницати као печурке, да ће се људи "возити са кровом, а без коња и руде".

Предвидео је штикле и родну равноправност...

"Када будемо имали само лепе улице, када се људи на селу буду облачили као људи у граду, а људи у граду као будале и мајмуни, онда је готово."

Занимљиво је како је пророчки описао штикле: "Жене ће добити ципеле са високим потпетицама, ходаће полако као козе, а мушкарци се неће више разликовати од жена. Онда неће још дуго потрајати."

Снимљен је и филм о њему Фото: Youtube/ screenshot Film at Lincon Center

Прочитајте још: Занима вас како ће изгледати свет 2040. године? Имаћемо неколико партнера, СЕКСА једва да ће бити, а доћи ће и ОНИ

Млинар је описао детаљно знаке који ће најавити Трећи светски рат: "Двојица дрвосеча седеће на једном пању и неће смети један другоме да верује. У граду ће све ићи наопако. Жене ће главу носити наопачке. Коса ће им напред бити дужа него позади. То ће бити последње."

Доћиће људи из Белог града са истока...

Најконкретније, крај ће почети када "на пут изађу црвени људи у црвеним капутима. Онда ће то почети, као грмљавина у ваздуху. Преко Хенеркобела и Фалкенштајна спустиће се овамо доле људи у црвеним капутима. Поћи ће кроз Бели град на истоку. (Београд?) Ти људи у црвеним капутима ће доћи; када ујутро рано устанемо и погледамо кроз прозор, они ће већ гледати кроз прозор у нас."

Предвидео је и социјалну дистанцу!

Неће се знати од чега су људи умрли Фото: Пиксабеј

Млинар је предвидео и да ће тећи крв у потоцима и саветује: "Ко буде имао три векне хлеба и једну изгуби, не треба да се окреће. Биће му довољне и две. Људи ће бити болесни, а нико неће моћи да им помогне."

Људ ће падати са клупа
"Од свих ужаса "чистач клупа" биће последњи. Када људи буду почели да падају са клупе као муве са зида, почеће последње време. Оно ће бити ужасно. Људи ће завидети мртвима у земљи."
Најстрашније је предсказање болести!

Његове речи виђене из перспективе "социјалне дистанце" звуче истините: "Онда ће се љубав према ближњем опет ценити међу људима, а оно чега још буде било, биће апсолутно боље. И људи ће се радовати када један другог поново виде и када чују о још неком познанику, јер ће остати толико мало људи, да ће се лако моћи избројати. Неће се знати како су изгубили живот."

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Млинарево пророчанство буди наду, јер каже ће "у крајевима где су потоци са пастрмкама, тамо ће се још понекад чути петао како кукуриче."

Прорекао је да највећу несрећу, неће доживети ни његови унуци, већ тек трећи род ће то можда доживети."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.