· · Коментари: 0
НЕГА КОСЕ

Непогрешив рецепт за обнову КОСЕ: 6 састојака за здравију, лепшу и снажнију косу!

Ових 6 састојака опоравиће суву и оштећену косу.

1612973541_Depositphotos_183284312_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Све што вам је потребно јесте једно жуманце, 20 капи АД капи - уљаних, кашичица рицинусовог уља, мало лимуна, пола квасца у коцки и кашичица меда.

Косу добро исперите - маска има непријатан мирис

Овај рецепт је базиран на природним производима и уз неколико континуираних примена видећете знатну разлику.

Прочитајте још: Подсећамо вас на БАКИНЕ рецепте за лепоту:Три стара ШКОЛСКА ТРИКА учиниће чуда за вашу косу и кожу!

Све ове састојке добро сједините, узмите четкицу за фарбање и од корена косе мажите низ длаку. Десиће се да производи цуре низ лице, те онда, када добро натапкате и нанесете производе на косу, узмите пешкир, умотајте косу а преко тога можете ставити и кесу. Држите смесу око сат времена и исперите. 

Прочитајте још: Голишав врат је први разлог зашто мушкарци више ВОЛЕ жене са кратком косом, а постоје још ДВА

Савет: После ове маске на косу нанесите мало више шампона јер маска има јачи мирис који је теже уклонити.

Маску можете користити једном до два пута недељно, и пратити како вам кожа и коса реагује. Резултати су видљиви већ после месец дана од првог коришћења.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.