Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДНА МЕДИЦИНА

НЕПОНОВЉИВ ЛЕК! Само због овога ЛУК печем у рерни најмање једном недељно

Лук има снажно антибактеријско дејство, сви знају за то.

1615290949_luk.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен/ДООРС ОФ ХЕАЛТХ
Oglas

Сок од свежег лука са медом лечи бронхитис и упалу плуц́а, ублажава нападе кашља. Он помаже код болова у уху и може чак да снизе телесну температуру када се нанесе на ноге.

Али мало људи зна да су корисни не само свежи, вец́ и печени лук. Током топлотне обраде не губи корисна својства, вец́ напротив!

ЛУК ПЕЧЕН У РЕРНИ

Печени лук ц́е вам помоц́и да се носите са дуготрајним ранама! Лук треба да печете директно у кори и наносите на болна места док вам не буде боље.

Печени лук треба да користите за лечење акни. Топао облог од лука треба држати на проблематичном месту 20 минута дневно. Врло брзо акне ц́е нестати!

Чак и хемороиди могу да се излече захваљујуц́и луку печеном у рерни! Облоге од лука имају дезинфекциона својства и помажу кожним ткивима да се брзо обнављају.

Печени лук треба чешц́е да једу сви који имају проблема са згрушавањем крви. После срчаног или можданог удара, препоручује се свакодневно јести такав лук!

Прочитајте још: 

Имају НЕВЕРОВАТНО ДЕЈСТВО! Како спавање у ВУНЕНИМ чарапама утиче на наш организам?

Веома је важно да на овај начин уведете лук припремљен за људе који пате од дијабетес мелитуса или имају предиспозицију за пораст шец́ера у крви. Можете јести лук и поред главних јела, или га јести на празан стомак свако јутро.

Ефекат је приметан у року од недељу дана, а све захваљујуц́и дивном саставу овог поврц́а: сумпор и гвожђе у печеном луку помажу у нормализацији нивоа глукозе у крви и поспешују правилно функционисање панкреаса и јетре.

Када једу печени лук, стање пацијената са хипертензијом и атеросклерозом се побољшава. Лук помаже крвним судовима да се очисте, ослободе атеросклеротских плакова и спречавају нагле скокове крвног притиска.

Није ни чудо што ми се укус печеног лука увек толико допао у разним јелима! После печења у рерни, есенцијална уља само нестају из лука, што свежем луку даје специфичан укус и мирис. Али његова корист остаје...

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas