· · Коментари: 0
ПСИ

НЕПОСЛУШАН је, иде својим путем, НЕ СЛУША вас! Зашто не ставите МОБИЛНИ У ЏЕП док шетате пса?

Многи власници праве грешке док шетају пса,а нису ни свесни тога. Да ли сте ви међу њима?

1602151398_setnjapsa.jpg
Фото: Пиксабеј

Када изведете пса у шетњу треба да водите рачуна о томе како се понаша да не би дошли у непријатну ситуацију.

Прочтиајте још: Колико је активности ПОТРЕБНО ЉУБИМЦУ: Једна врста ПАСА се брзо умори, а друга НЕ СМЕ дуго да ТРЧИ

Непослушан је?
Сигурно вас нервира када напољу љубимац не слуша, али не треба да буде. Ставите мобилни у џеп!

Увек идете истим путем?

Ви бисте да се крећете стазом, а пас упорно скреће и вуче вас лево и десно ка дрвету, птици или нечем другом. ПРоблем је у томе што је ваш начин ходања досадан! Промените путању којом шетатем хдоајте између дрвећа, скрените пречицом, убрзавајте темпо, успоравајте.

Не ходајте споро, не будите досадни!

Да ли затежете поводац?

Већиан паса се инстиктивно отима када осети да је поводац затегнут, јер тако покушавају да се отргну од напетости. ПОпустите га мало, не обмотавајте га око зглова - чему паника.

Да ли познајете власника? Фото: Пиксабеј

Да ли сте спори?

Пси се крећу брже од људи, па ако преспоро ходате нервирате свог љубимца. Ако вас стално цима можда је проблем у томе што гледате у мобилни док шетате пса!

Прочитајте још: Да ли знате шта све ваш ПАС ТРПИ од вас? За почетак, не ГЛЕДАЈТЕ у њега!

Да ли га пуштате да се дружи?

Уколико не познајете власника не би требали да пуштате пса да се дружи са непознатим псима, јер не знате да ли ће у неком тренутку скочити. Ако вам приђе власник и видите да нема нетрпељивости - пустите љубимца да се упозна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.