· · Коментари: 0
АКТИВНОСТ

Непроцењиви савети тренера познатих: За НАЈБРЖЕ РЕЗУЛТАТЕ у 5 корака

Тренери саветују!

1604505148_Depositphotos_153032898_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Фитнес тренер, нутрициониста и експерт за мршављење Отумн Калабрес открива пет најважнијих савета како да коначно имате витак струк и скинете вишак са стомака, а да успут можете и да се засладите омиљеном посластицом, уживате у угљених хидратима, чак и у коктелима!

- Пре свега, морате да заборавите речи "дијета" и "не". Кад ми неко каже, Не можеш да поједеш пицу, на дијети си, одмах само о томе размишљам, а ако поклекнем, осећам се као промашај.

То нико не заслужује, а ускраћивање свега не води ничему. Оно што треба да урадите јесте да успоставите контролу - контролу онога што уносите у тело - објашњава Калабрес.

Прочитајте још: ТАЈНА УСПЕХА: Фитнес на ниским температурама и витамин А САГОРЕВАЈУ МАСТИ

Она тврди да можете да постигнете невероватне резултате за само месец дана, ако пратите следећих 5 правила:

1. Контрола порција

Важније је колико, него шта. Треба да пазите и колико здраве хране једете, јер ни са њом се не сме претеривати ни преједати. Када контролишете порције, не оптерећујете стомак, не пуните га пребрзо и тако спречавате да тело складишти додатне масноће. 

Фото: Депозит

2. Смањите додате шећере и прерађену храну на минимум

Ретко ко се преједа здравом храном, обично то чинимо са прерађеним производима и слаткишима, храном са вештачким бојама, сољу и хридогенизованим уљима. Она је највећи непријатељ ваше линије. Покушајте да сами спремате оброке код куће и да само њих једете током дана.

Прочитајте још: СПИСАК вежби које можете да радите код куће, кад год вам одговара и да ЗАТЕГНЕТЕ ТЕЛО

3. Макронутријенти у савршеној пропоцији

Три су најважнија макронутријента - протеини, угљени хидрати и масти. Сви су неопходни за здраву и избалансирану исхрану. Ситуација постаје лоша онда када претерујемо са једним од њих, а други игноришемо. Нека се ваши оброци састоје од 40% здравих угљених хидрата, 30% квалитетних протеина и 30% здравих масноћа.

4. Без изговора, ускраћивања и емоционалног преједања

Кад се једном почне са овим, ваш пут ка виткој линији је готов, а да заправо није ни почео како треба.

Прочитајте још: Затегните два КРИТИЧНА дела ЖЕНСКОГ ТЕЛА уз помоћ ЧЕТИРИ вежбе са ЛОПТОМ

Фото: Депозит

5. Пронађи своје Зашто и уради то за себе

Није довољно само одлучити, важно је схватити ЗАШТО смо одлучили да у исхрану уведемо промене и одговор на то питање морамо стално себи да понављамо, како бисмо истрајали. Да бисте нашли најбољи одговор на своје Зашто, поставите себи следећа четири питања:

Шта ће се десити кад изгубим вишак килограма?

Како ћу се осећати кад смршам?

Шта ће се десити ако не изгубим вишак килограма?

Како ћу се осећати ако не смршам?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.