Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

Тужна прича нераздвојног брачног пара: Били су у браку 47 година, а преминули су од вируса короне у року од 4 дана

Имали су складан и породичан живот.

1612522568_Depositphotos_12760601_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Нераздвојни пар брачни пар изгубио је битку са вирусом корона за само неколико дана. Суе Шаикх (75) преминула је у болници 29. децембра, а њен супруг Басим Шаикх изгубио је живот у њиховом лондонском дому 2. јануара. 

Прочитајте још: ХИТ СЦЕНА У БЕОГРАДУ: Људи гледали збуњено, али када је КАТАРИНА истрчала - све је било јасно (ВИДЕО)

Њихова ћерка Каролина (43) рекла је: - Мислим да је мој отац знао да ми је мама умрла и да је само "одустао". На неки начин је благослов што су умрли у размаку од неколико дана јер не могу да замислим како би се моја мама снашла без љубави свог живота. Били су нераздвојни, два грашка у махуни, који не би могли да живе без једно без другог.

Пар је већи део живота живео у Ворчестерширу, али се пре пет година преселио у Кенсингтон, Лондон, да би били близу своје деце и унука.

Прочитајте још: У ПОНОЋ ДОЧЕКУЈЕМО СРПСКУ НОВУ ГОДИНУ: Ево шта је ОБАВЕЗНО припремити за сутрашњу трпезу

Суе је умрла у болници 29. децембра, а Басим је преминуо у њиховом стану у Кенсингтону 2. јануара. Басим је био Ирачанин који је побегао из земље док је био тинејџер да би избегао верски прогон, јер су он и његова деветорица браће и сестара угледна католичка породица. Суе је упознао док је био на докторату из машинског инжењерства на Универзитету у Бирмингхаму, где је она била секретар.

Прочитајте још: Бар познатог кантри ПЕВАЧА је ВРАТА ПАКЛА или маркетиншки трик: ДУХОВЕ гости осећају, ВИДЕ и могу да их омиришу!

Каролина је рекла да је њена мајка отишла у болницу у Лондону непосредно пред Божић након што је добила вирус корона и умрла недељу дана касније.

Упознали су се на факултету, док је он докторант, а она секретар

Прочитајте још: Пут на Арктик, дечија играчка и СКАНДАЛ: Ово је прича о НАЈЧУВЕНИЈЕМ столу на свету

Њен отац је био код куће и зато што је имао терминални тумор на мозгу, и није му речено о смрти његове супруге.

- Моји родитељи су били заиста опрезни и нису излазили из куће четири месеца - осим посета мог оца у болници због његовог тумора на мозгу“, рекла је. - Искрено смо мислили да ће се мама извући, али на крају, јер је имала дијабетес типа 2, ковид ју је победио и преминула је за недељу дана. Будући да је мој отац био веома болестан, одлучили смо да му одмах не кажемо да је умрла, али некако је знао да је отишла. Рекао нам је "нема је, зар не? “ а затим је неколико дана касније и сам преминуо. - Нисмо ни знали да има Цовида до последња два дана када је развио кашаљ, а онда га је врло брзо преузео и он је отишао - рекла је Каролина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas