Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нереално да си ово ти?!" Милан Марић је због улоге морао да има 103 кг: Погледајте невероватну ТРАНСФОРМАЦИЈУ - ИЗОБЛИЧИО СЕ (ФОТО)

Милан Марић, наш познати глумац изгледа готово непрепознатљиво!

1624253890_maric.JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм
Oglas

У Холивуду није реткост да се због улоге глумци потпуно трансформишу и екстремно варирају у килажи. Међутим код нас то није био чест случај, све док млади глумац Милан Марић није решио да прихвати улогу руског писца Сергеја Довлатова у филму "Довлатов".

Те 2018. године је научио руски језик за три месеца, али се и угојио чак 30 кила. Та улога донела му је бројна признања на интернационалној филмској сцени, али он ту није стао.

У једном од интервјуа Милан је признао да да би се поново одлучио на исти потез. Међутим, сада за нову и озбиљнију трансформацију чека неку јако инспиративну улогу.

- Био сам толико узбуђен када сам добио улогу у филму "Довлатов" да ми ништа није било тешко. 

Добио сам прву главну улогу на филму, у страној земљи и са једним великим редитељем. Мени то није било трауматично искуство. Не сматрам да ми је уништило живот, већ да је занимљиво физички се трансформисати зарад улоге и научити страни језик - рекао је својевремено Марић за домаће медије и додао кроз осмех:

- Сада кад би ми неко понудио улогу као у "Довлатову" и тражио да се угојим и 40 килограма, а да научим италијански језик, питао бих само колико имам недеља за то.

Колика је разлика у његовом изгледу глумац је поделио сам једном приликом на свом Твитеру. Пратиоци су остали шокирани када су видели слике када је имао 103 килограма.

"Господе не личиш на себе", "Нереално је да си ово ти", "Свака част царе, то се зове жеља труд и посвећеност", "Не бих те препознала на улици да сам те срела кад си имао 100 кила", били су само неки од коментара на Миланову трансформацију.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas