Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СРЕЂИВАЊЕ

НЕРЕД ВАМ ЈЕ У КУЋИ: Ово су најбољи савети како да РАШЧИСТИТЕ крш

Гледано са стране ослобађање од нереда у кући је једноставно.

1602678401_Depositphotos_46992565_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Све што је потребно да урадите јесте да баците или поклоните ствари које вам више нису потребне. Међутим, када дође до тога у пракси чини се тежим него било шта друго.

Баш попут праве дијете, тренинга или фризуре која вас приказује у најлепшем светлу, није лако пронаћи начин за рашћишћавање куће који функционише, а да при том не ствара оптерећење. Чули сте вероватно на стотине савета како да се ослободите нереда, а ми смо их овом приликом сумирали и издвојили за вас оне најефикасније.

ОРГАНИЗУЈТЕ СВОЈ ОРМАР СХОДНО ПРИЛИКАМА

Иако је врло лепо за видети ствари посложене у ормару по величини или боји, ипак је практичније организовати их према начину коришћења. Дакле одвојите своју радну, свакодневну, одећу за тренинг, викенд и специјалне прилике. На тај начин олакшаћете себи јутарње и свако друго облачење и уједно бацити све што не спада у ове категорије.

Прочитајте још: Имајте ОТМЕН ДОМ помоћу 8 једноставних трикова (ФОТО)

САВЛАДАЈТЕ ТЕХНИКУ СЛАГАЊА ГАРДЕРОБЕ

Фото: Депозит

Можда мислите да већ знате како да на најбољи начин пресавијете своју гардеробу, али постоји толико много практичнијих техника које ће вам не само фиоке и ормаре учини прегледнијим већ ће и у њима уштедети на простору. Једна од тих техника је Цонмари која доноси фантастичне резултате.

ДУПЛИРАЈТЕ СКЛАДИШНЕ ПРОСТОРЕ У КУХИЊИ И КУПАТИЛУ

Већина простора испод лавабоа и судопере у кухињи и купатилу је занемарена. Уколико користите дати простор у купатилу за одлагање хемије, уградња носача и шипке може да буде практично решење јер добијате додатни простор за различите боце са распршивачем. Додатна полица у овом делу је такође добро решење.

Прочитајте још: Шта ви БАЦАТЕ У ОДВОДЕ? Ево који отпад никако не сме отићи у наше цеви

ДОДАЈТЕ ФИОКУ ПРОСТОРУ НА ДНУ КУХИЊЕ

Фото: Депозит

Савремене кухиње обично стоје на стабилним ногарама. Међутим гледано са пректичне стране тај простор је неискоришћен. Додатак у облику фиока у том делу може у великој мери да учини вашу кухињу растерећенијом и лакшом за организовање. Исто решење можете да примените и на другим ормарићима у свом дому.

ПО ЗАВРШЕТКУ СЕЗОНЕ БАЦИТЕ СВЕ ШТО НИСТЕ ТОКОМ ЊЕ ОБУКЛИ

Тешко је растати се од одређених комада гардеробе, али да ли вам то нешто заиста толико значи ако га нисте нити једном обукли за 4 месеца колико траје једна сезона? Размислите, можда неком заиста треба та ваша хаљина, џемпер или чизме које нисте ни погледали а ново годишње доба је наступило.

Прочитајте још: Како да ових ПЕТ ЗАЧИНА узгајате КОД КУЋЕ

КОРИСТИТЕ ВЕРТИКАЛАН ПРОСТОР У СВОМ ДОМУ

Највећи неред у кући настаје на поду. Одлагањем ствари на једној гомили, ускоро добијате непроходан простор и непремостиву планину. Зидови су међутим неправедно занемарена опција за одлагање, сем ако уз њих не стоје полице. Осим полица, куке за вешање, решетке и дрвене греде могу да вас ослободе нереда у гаражи, дечијој соби, ходнику, купатилу и другим просторијама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas