· · Коментари: 0
ОДМОР

НЕСТВАРНЕ ЛЕПОТЕ БОДРУМА ПРЕД ВАМА: Уз то и нестварно добар попуст од 45% за одређене термине и резервације до краја месеца

Пуно сунца, мирис медитеранског биља у које је обрасла околиш готово сваког хотела, боја мора која се тешко може описати речима…

1622044824_GLAVNA-PR-Sundance5.jpg
Фото: промо

Ако сте били некада у Бодруму, свакако знате о чему причамо, али ако нисте, сада је идеалан тренутак за то. Лето се приближава лаганим корацима, још увек нема великих врућина, као ни гужве, а хотел који вам данас представљамо, одобрава велики попуст од 45% на резервације одређених термина до краја маја.

Сунданце Ресорт 5*  је смештен на 20км удаљености од центра Бодрума, у малом, љупком месту Тургетреис. Од аеродрома у Бодруму, удаљен је 51 км. Локација је идеална за прави одмор у мирнијем и природнијем окружењу, али без проблема ћете посетити Бодрум, уколико вам је то жеља, јер су вам на располагању долмуши, са којима можете где пожелите. Оно што је далеко важније код локације хотела који бирате, јесте да се он налази на својој плажи, а то јесте случај са овим  хотелом. Налази се на својој пешчаној плажи, дугој 170м, која има и један док. Употреба сунцобрана, пешкира и лежаљки је бесплаyна за госте хотела.

Фото: промо

Сунданце Ресорт 5* није велики хотел, али има све што вама и вашој породици, или пријатељима, може бити потребно да сутра, по повратку, одмор назову савршеним. Хотел је прилагођен особама које користе инвалидска колица, што подразумева и рампе на улазима у базен. Мислило се и на најмлађе, па су садржаји за децу богати и разноврсни: мини клуб, игралиште, дечији базен, мини диско и бројне анимације у току дана и вечери.

У овом хотелу ће забаву пронаћи и одрасли, било да им је жеља да се лагано рекреирају, потпуно опуштају или да направе савршени микс та два. Ту је главни базен за одрасле, са анимацијама, релаx базен, базен са два тобогана, затворени базен, аеробик, фитнес, одбојка на плажи, пикадо, боћање и бројне друге, како дневне, тако и вечерње анимације.

Фото: промо

Свака од 251 собе у хотелу Сунданце Ресорт 5* поседује клима уређај, САТ ЛЦД ТВ, сет за кафу и чај, фен за косу, мини бар који се допуњава водом, купатило са туш кабином или кадом. Гостима су, у зависности од њихових потреба, на располагању стандардне, породичне или повезане собе, као и апартмани. Такође, постоје две смештајне јединице прилађене оним гостима који користе инвалидска колица. Услуга у хотелу је Ултра Алл Инцлусиве, што подразумева главне оброке (доручак, ручак, вечера и поноћна ужина) у главном ресторану, али и преукусне залогаје у виду ужина, колача, кафе и чаја, и других локалних пића, на одређеним местима у предвђено време. Једно је сигурно, нико неће остати гладан, јер је турска храна увек у изобиљу и увек преукусна. Осим главног, ту су и а ла царте ресторани рибље и интернационалне кухиње, које гости хотела могу користити једном у току боравка без надокнаде, уз претходну резервацију.

Од осталих садржаја бисмо издвојили Спа центар у којем се могу користити сауна, и турско и парно купатило, али и масаже и третмани разних врста уз одређену надокнаду. Поред тога, хотел унданце Ресорт 5* има мини маркет, фризерски салон, рент-а-цар и услуге прања и пеглања веша, као услуге које се додатно наплаћују, али умеју да буду од велике користи.

Фото: промо

Бројни су хотели овог квалитета у прелепом Бодруму, али ништа мање добру понуду немају ни они на обали Анталије. Уколико сте заинтересовани и за друге дестинације поред Турске код нас можете одабрати и летовање у Египту, било да су у питању Хургада или Шарм Ел Шеик.

Овим путем вас и позивамо да искористите неверевотне попусте за резервације направљене до 31.05. за поједине хотеле у Турској. Чак 50% су ниже цене за аранжмане за хотел Трансатлантик Хотел & Спа 5* у Кемеру, до 19.06., затим исти попуст од 50% за Спице Хотел & Спа 5* и поласке до 06.07.

Фото: промо

За коју год дестинацију да се одлучите, резервацију можете направити и онлине путем нашег сајта, као и телефонски путем цалл центра где ће вам се на број 011 655 78 00 љубазне колеге јавити и дати све потребне информације.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.